fbpx

bTV подведе зрителите си със Стани Богат

Блиц Новини

Кадри: бТВ

Пълна суматоха се разрази в Стани Богат тази вечер.

Зрителите останаха разочаровани, че по време на днешното издание на телевизионната игра по бТВ на синия екран не бе изписано, че е повторение.

Вместо да фигурира този очакван надпис, както е било в предишни години във формата, сега вдясно над водещия Михаил Билалов се припомняше, че в неделя е финалът на „Гласът на България“.

По-прозорливите обаче веднага разбраха, че гледат стар епизод заради думите на Билалов, с които той откри играта.

Водещият обяви: „Честита нова Стани Богат година и честит нов сезон на Стани Богат. Започваме на фаталното 13-о число, но имам едно тънко чувство, че този старт наистина може да бъде фатален. Фатален, разбира се, за стоте хиляди и най-сетне те да се сгромолясат над някого от вас“.

Освен това Билалов бе и с коренно различна визия от тази, с която сме свикнали да го виждаме през последните месеци – с брада на няколко дни, без очила и с различна прическа.

В страницата на Стани Богат в социалната мрежа също бе анонсиран днешния епизод, без да става ясно, че е старо предаване на запис, което окончателно раздели потребителите на две.

Едни от тях, които явно са пропуснали петъчното предаване, питаха коя е причината да не гледат любимата си игра на живо, а проследилите формата на 8-и декември, обясняваха, че тогава е било обявено, че се излъчва последния епизод за годината.
Имаше и хора, които изразяваха недоумение защо няма благотворителна игра в Стани Богат, както бе анонсирано преди дни, но надеждите им са все пак бяха, че има достатъчно време това да се случи около Коледа или Нова година.

Блиц Новини
Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани …

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

error: Content is protected !!