fbpx

Гала коментира клюките за себе си: Преди все ме изкарваха бременна, сега – просто дебела

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Вездесъщата звезда на Нова телевизия Гала се скара на панелистите си, защото шегите им с нейната козметична линия взеха да стават прекалени. Помощниците на водещата на „На кафе“ често споменават различните кремове и балсами, които носят името ѝ. Постепенно обаче те почнаха да говорят за тях все по-иронично и леко да се присмиват на опита на шефката си да стане козметичен магнат.

„Стига!“, това извика Гала на Албена Танева, след като тя стана поредната от екипа, която пусна шегичка по темата. Чаровната дъщеря на телевизионната легенда Иво Танев отдавна има своя рубрика в „На кафе“, но е много вероятно да вземе вакантното място на панела, който се оголи след трансфера на Ромина Тасевска в „Съдебен спор“.

Албена давала кърмата си за лекарство на други хора

Въпреки че беше в добро и свежо настроение, Гала хвърли лек упрек и към екипа зад кадър, който подбира темите в предаването. Изведнъж в „На кафе“ се върнаха теми като използването на кърмата като лек за различни болести. Заради подобни сюжети Гала беше атакувана остро преди години, когато в предаването ѝ се обсъждаха доста спорни практики, като например уринотерапията.

Именно Албена отвори темата за кърмата и сподели, че тя е полагала не само на себе си, а и на други хора със собственото си майчино мляко. Поводът за тези откровения бяха признанията на Серина Уилямс, че правила същото и така се справяла с кожни проблеми.

Преди това пък в предаването се говореше за това, колко е гадно на една жена да се честити бременността, когато тя всъщност е просто напълняла.

„Абе други теми освен бременност и кърма няма ли?“, сопна се Гала, след като усети, че пак може да си навлече гнева на зрителите.

Водещата обаче не пропусна да спомене, че и за нея се е носил слух, че е бременна.

„Преди говореха, че съм бременна, сега съм си просто дебела“, каза леко троснато Гала, на която отдавна ѝ е писнало да се кахъри от подобни коментари и клюки за себе си.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!