fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

На Мария Цънцарова се падна една от най-отговорните задачи в bTV на 8 декември. В края на сутрешния блок тя обяви края на сезоните на двете най-гледани предавания на телевизията – „Фермата“ и „Стани богат“. За финала на риалитито се знаеше отдавна, но много зрители сигурно са се изненадали, че ще останат без любимото си предаване за знания.

Не тъгувайте за Михаил Билалов, той ще се върне с нов сезон на предаването през пролетта, съобщи Цънцарова. Тепърва ще видим дали предаването ще има допълнителни празнични или благотворителни издания с известни участници. Такива епизоди на предаването винаги са интересни и се помнят дълго.

За края на „Фермата“ пък в студиото на „Тази сутрин“ дойдоха колоритните Теди, Серго и Кенан. Героите от аграрното риалити останаха верни на себе си като ярки персонажи. Кенан за пореден път изрече няколко от своите мъдрости.

„В една къща хората се карат. Казал съм и на жена си съм казал – когато не се скараме, значи съм спрял да я обичам“, така той обясни конфликтите с Теди. Тя пък обясни, че както са били противоположности, така са се срещнали по средата, защото са решили да извървят пътя към сближаването.

Битовизмите са основната причина във „Фермата“, обясни Кенан. Той и Цънцарова се пошегуваха, че макар и хората в предаването да са уж зрели личности, понякога се държат като „трета група в детската градина“. Кенан обаче заяви, че категорично е харесал това, което е показал в предаването. „Влюбих се в себе си отново“, заяви той.

„За мен „Фермата“ беше една магия, да съм един ден повече или по-малко там не е от значение“, добави Кенан, който също като Теди и Серго не съжалява, че е отпаднал съвсем близо до финала.

Блиц Новини
Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани …

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

error: Content is protected !!