fbpx

Елбетица са на финал във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Елбетица са на финал във Фермата

Отмина и последната решаваща битка в която Елбетица си заслужиха мястото на финал във Фермата като отбор. И петимата се класираха, като остана едно единствено място, за което тримата от Канатица. Теодора, Коко и Кенан ще се борят в дуели помежду си.

Кой от тях ще бъде изгонен, стъпка преди големия финал – това е въпросът, на който ще получим отговор скоро, тъй като по жребий се падна Кенан и Теодора да премерят сили първи.

Отбор Елбетица успя да изпрати петима от своите участници до последната права, където на 8 декември ще борят за голямата награда от 100 000 лева. Андрей, Георги, Емилия, Линда и Мартина са тези, които ще се борят с всичко, за да спечелят тази така желана награда.

След поражението на малката арена и след трудно гласуване току преди финал си тръгна Сергей, като тук пътя на орнитолога в шоуто приключи.

Макар да не стартира с Канатица той направи каквото бе по силите му да стигнат до този етап и в този състав.

„За мен най-ценното изживяване беше възможността да се науча на много нови неща, да участвам в уроците за България и да се потопя в старите български занаяти,“ сподели той.

Елбетица от своя страна показаха, че и без помощта и напътствията на Петър успяха да се съберат, взеха се в ръце и заслужено победиха.

Въпреки това не успяха да спечелят зрителите, чиято дума е решаваща кой да грабне наградата.

Канатица си остават моите победители въпреки всичко! Чисти, истински и обединени! Успяха да ме докоснат определено!❤️

И все Пак…..
Най-достойните са Канатица!
От ден първи, достойни битки, достойна игра….. !
Всеки с характера си, без да имат нужда от някой, който да им дърпа конците!
Както каза Кенан…. По-добре лъв за един ден, отколкото мишка за цял живот!
Е, мишките сега празнуват, но зрителя ще определи! 

Съвсем скоро ще видим кой какво впечатление е оставил с участието си и ще бъде фаворит.

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

Блиц Новини
Грандиозният финал на Капките под режисурата на Рафи Бохосян

Кадри Нова ТВ Тази вечер е грандиозният финал на забавното шоу „Като две капки вода“. Както знаем той ще се осъществи в „Зала София“ пред погледа на хиляди зрители, които изкупиха билетите буквално за часове. Залата ще е препълнена, а екипа усилено се подготвя за това събитие. Шеф на всичкото …

Блиц Новини
Двойките в „Един за друг“ бяха подложени на нечовешки изтезания

Кадри Нова ТВ Борбата за първото място в „Един за друг“ наистина се оказа жестока. Участниците бяха подложени на нечовешки условия в игра за оставане във формата. Те бяха вързани за въжета през кръста, върху които се оказваше опън така, че оставаха без въздух. За допълнение върху тях се изсипваше …

error: Content is protected !!