fbpx

Цитиридис се разприказва: Георги Христов ми се обажда като се напие много

БГ звезди

кадри YouTube/Комеди Клуб Подкаст, bTV

След като приключи с шоуто си по bTV, Николаос Цитирлидис ще се върне към работата си на професионален комик в клубове и по други сцени, за които получи покана.

Това сподели вече бившият телевизионен водещ в двучасово интервю за подкаста на Комеди клуб.

Покрай всички интересни неща за „бъдещите му творчески планове“ и някои откровени глупости, Николаос разказа наистина скандална история за естрадната звезда Георги Христов.

Пред Иван Кирков и Боми комикът разказа, че има топ български певец от миналото, която го тормозил.

Според Цитиридис, в това имало, така да се каже, и известен „романтичен“ подтекст.

„Като се напие и ми се обажда, пише някакви много гадни неща за хора от екипа…“, разказа Николаос, като първоначално не искаше да признае за кое естрадно величие става дума.

„Голям естраден певец – значи над 50“, опита се да познае Боми.

„Те повечето са такива“, отвърна комикът. „И изглежда е хомосексуален?“, допълни водещата. „Те повечето са такива!“, довърши шегата Цитиридис.

 

Водещият е посрещал Георги Христов в студиото на вече спряното си шоу и явно тормозът е тръгнал от този момент. Николаос обаче говореше повече със съжаление, отколкото с гняв за телефонния тормоз от певеца.

След последния епизод на шоуто по bTV, Цитиридис получил пък обаждане от някогашната скандална звезда на телевизия „Скат“  Ник Щайн. „Някои приключват, а други започваме“, това му казал забравеният водещ, който сега се завръща на екрана на малка телевизия. Комикът бил тотално изумен и от други абсурдни реакции.

„В телевизиите нещата струват скъпо, но не се правят с много пари“, това беше една от крилатите фрази на Николаос в интервюто му. Той каза също, че не е изключено да се посвети на барабаните, които са голямата му страст. Засега обаче той подготвя комедийно турне в няколко града следващата пролет.

БТВ
Готвач изхаби 3 жокера на въпрос за 2 бона, но после взе много пари

Кадри: БТВ Страхотна игра в „Стани богат“ направи готвачът в гръцки ресторант Николай Самоковлиев. Когато седна на стола той призна,че искал да разбие стереотипа, че хората от тази професия били глупави. След като стартира без проблеми с първите пет въпроса, той се справи и с шестия, който бе „От какво …

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

error: Content is protected !!