fbpx

За зрителите Осман е истинския победител в Мастър шеф

Блиц Новини

Кадри БТВ

Марианна Александрова е големият победител в осми сезон Мастър шеф. Освен титлата, тя грабна и голямата награда от 100 000 лв. На финала Марианна се изправи срещу бившия боксьор Осман Пенд и фаворитката на останалите хоби-готвачи – Биляна Стамова. Варненката представи своето морско меню, за което говореше че се готви от три години.

Въпреки че не бях любимка на своите конкуренти, успях да се утвърдя и да стигна до финал. Такъв адреналин и положителна емоция не бях изпитвала никога досега. Дълбоко в сърцето си винаги съм знаела, че ще бъда на финал, някак предварително знаеше преди старта на кулинарната битка.

За финала тя представи родния си град с тристепенно меню, базирано на задълбочено 3-годишно проучване. Марианна приготви „черноморска супа с лаврак, миди, скариди и хайвер“, „филе от калкан с цвят от тиквичка и картофен фондан“ и „кейк по варненски с тиквички и бял шоколад“.

След като грабна титлата сподели пред всички присъстващи и зрителите:

По време на Мастър шеф калих характера си. Имах много възходи, по-малко падения и станах доста по-устойчив човек – на стрес, на емоции. Това е най-голямото приключение в целия ми живот. Няма да го забравя никога. Трудно ми е да повярвам, че така бленуваната статуетка най-накрая е в ръцете ми и ще бъде там, където й е мястото – във Варна!.

Но оказа се повечето не са съгласни с тази победа и за тях Осман е истинския фаворит. Той бе фаворит през цялото време и само малка грешка в десерта го спъна.

Бях убедена, че Осман ще спечели. През всичкото време беше непоколебим в готвенето, беше наистина готвач с харизмата на победител! Затова толкова много яд изпитвам към журито. А като гледам коментарите, повечето хора са съгласни с мен.

Падение за журито!Да се възхищаваш и прехласваш на едни тиквички и един бульон!Ха,ха,ха! Нагласено!Победител и ШЕФ е Осман! Браво Осман!Бъди горд със себе си!Всичко се видя на екрана!

Жалко! Осман беше по-добрият избор. Един достоен и креативен млад човек!

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!