fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова, както и други членове на екипа, се оплакаха пред зрителите, че продуцентите им забраняват да покажат любими свои неща в ефир. Те имали идея в първия декемврийски ден да демонстрират от емблематичния диван това, което им доставя удоволствие и комфорт през зимата. Почти нищо обаче не било одобрено от продуцентите.

„Аз бях подготвил едно буренце червено вино, пастърма и две кисели зелки, но им казаха, че не може да има никакво продуктово позициониране и си ги върнах в мазето“, обяви климатологът проф. Георги Рачев. За сметка на това той демонстрира как се екипира за жълт, оранжев и червен код през зимата.

„И на мен ми забраниха да покажа една кутия чай!“, троснато добави Мария Цънцарова. Тя още предния ден леко се опъна на продуцентите, които накарали да са в ефир само с фирмени чаши на bTV. Така щели да изглеждат „по-корпоративни“, отколкото с шарената си лична колекция, както досега.

Злати Йочев пък каза, че най-милото му, което и зиме и лете му доставя най-голяма радост, са децата, но не може да ги доведе вкъщи, защото спят. „След това реших да си покажа колекцията от шарени чорапи, които са ми много любими“, добави изненадващо водещият. Той обаче си наложил автоцензура, защото нямало смисъл да си показва гардероба. Йочев сподели, че го яд, че не може да носи пъстрите си чорапи, защото не било много стилно.

В този момента обаче спортният журналист Илия Илиев показа своите пъстри чорапи. „Ето, показах си лошия вкус“, пошегува се той със Злати, който понякога изглежда твърде консервативен дори и за сутрешен телевизионен водещ. Той обаче изненада всички, като показа, че с голямата си дъщеря Тамара са наредили голям пъзел на тема бирите по света.

Освен топлия шоколад на синоптичката Стаси Цалова, продуцентите позволиха в крайна сметка на Мария Цънцарова да закачи една топка на елхата в студиото, макар че не се връзваше с останалата украса. „Това е акцент! Когато не се връзва с нищо, се нарича акцент“, отсече водещата.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!