fbpx

Мира Радева отговори на изгоненият Кацаров: Знаете, който си е дал

Блиц Новини

Кадри БТВ

Пост в социалната мрежа на изгонения от „Гласът на България“ Константин Кацаров от отбор Лечев разбуни духовете и доста хора след него добиха смелост да говорят за нередности в шоуто дори далеч назад. Досега никой не се е осмелявал да надигне глас така, но Кацаров повлече „крак“.

Най-голямата несправедливост, която посочва автора е, че задължават участниците да пеят на английски, понеже правата за много български песни не били уредени и ги грози съд най-вероятно.

Първата ми среща с екипа на „Гласът на България“ се състоя в един столичен хотел. За прослушването трябваше да подготвя две песни. Една на български език и една на английски. Не се съобразих с условието. Пея само на български. Исках брат ми Момчил да бъде щастлив и се отзовах на молбата му да участвам във формата, но имам задължение и към собствената си чистоплътност. Недолюбвам масовата истерия по пеенето на английски. Направо ми е противна.

Кацаров уличи в лъжа сценаристите и водещия на предаването, като отрече сам да си е избирал песен, с която да се представи за оставане в шоуто.

Чувам водещия да казва, че в този кръг участниците сами са избрали своите песни. Потвърждават го и менторите. На мен ми призлява! Ядосвам се! Това е нагло! Нищо не съм избирал! Мога да се закълна! А те ще се закълнат ли, че аз сам си посочих песен на пеещ басист?!
Всичко бих преглътнал, но не и лъжата. Аз сбъркан ли съм та да дойда във вокално състезание с песни на Маричков и Кръпката!?!
Отпаднах…
Каква изненада…

Думите му бяха подкрепени и от други певци, минали през мелачката „Гласът на България“.

Джайма ·
Манджата, която това предаване сготвиха и готвят е не само пресолена, но и адски горчива. Ти говориш за лъжа…. За тях лъжата е чиста обменна монета, с която чешат егото си на Големи Поп Звезди. Аз нямах този проблем с избора на песен, но пък затова ми забиха нож в гърба, изхвърляйки ме, още след първи кръг с 4ри обърнати стола и то зад кадър.

Далеч не всички коментари са в негова полза. Много от хората питат защо въобще се е явил на тази сцена след като има толкова претенции към организаторите на „Гласът на България“.

Mira Radeva ·
Всичко е вярно, но все пак им се хващаме, нали?! Така че, да не се оплакваме… Знаете, който си е дал… Остава урокът, който май никога не научаваме

Кацаров много елементарно, злобно, пошло, да плюеш след като си отстранен. Ха-ха, иначе дотогава няма нищо. Ако беше продължил пак няма нищо. Еййй честният ама когато ти отърва иначе трайко,,,,, Защо не ги отряза в началото и да си гледат работата ааааа ??? Много елементарно Кацаров – може да казваш истината, ама не сега, сега вече е късно да се правиш на честен!

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!