fbpx

Иван, Андрей се гаврят с участниците във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Иван, Андрей се гаврят с участниците във Фермата

Отмина поредният дуел в стопанството на Фермата, в който Канатица победиха „на косъм“. След оспорвана битка, на моменти и доста комична Теди и Сергей успяха да обърнат играта в своя полза и да завършат с победа.

Най-драматично бе положението по време на първата отборна битка, където двамата участници трябваше да нацепят 60 кг. дърва, да пренесат определено количество вода с пробит маркуч и накрая да отрежат три „филии“ както ги наричат водещите Иван и Андрей от една греда.

Новото в рязането на гредата бе инструмента и участието и на двамата дуелисти.

Докато Жоро и Присияна се справиха блестящо, при Теди и Сергей бе голяма мъка и накрая се отказаха когато останаха без сили.

През цялото време битката бе коментирана от водещите разбира се. Те се страхуват да няма и миг тишина и непрекъснатите им, понякога доста безмислени коментари дразнят зрителите.

Моля те, недей замахва прекалено близо до Присияна, направи забележка на Жоро, Андрей.

Ако й отреже крайник, просто трябва да прекара крайника през тази дупка и ако мине оттам ще има право да го премери, допълни „смешката“ Иван.

Гаврата на водещите започна още от играта на двете момичета, които трябваше да висят на платформа и в ръцете им бе копчето и съдбата на дуелистките.

Обикалям около уреда за мъчение, искате ли да се редуваме да натискаме?, попита Иван, а Андрей пожела да ги изстреля в космоса или поне до близкото село.

Трима садистични водещи около уреда.

Но битката с цепенето беше доста опасна и добре, че всичко приключи без травми и зрителите си отдъхнаха. На няколко пъти Сергей бе на косъм да стовари цепеница на главата на Теодора или парче от дърво да хвръкне от бясното цепене на Жоро и да удари съотборничката му.

Тази щафетна битка е много интересна и в същото време – доста опасна, в частта с цепенето на дърва! Пънове и цепеници се хвърлят опасно близко до съотборниците и може да се случи нещастие. Ако водещите на Фермата милеят за участниците, добре е в бъдеще да изключат отборното цепене, понеже дори едно секундно разсейване може да бъде доста опасно!

Hell's kitchen
Никол вън от Кухнята на Ада

Кадри Нова ТВ Изгонването на Никол от Хелс китчън зарадва много зрители, които бяха на мнение, че готвачката от Кордон бльо трябваше отдавна да си ходи. Освен, че не показа кой знае какво като професионалист от своя ранг, непрекъснато се намесваше в скандали и интриги. Най-голям враг виждаше в лицето …

БТВ
Журналист обра овациите в „Стани богат“

Кадри: БТВ На много силна игра станаха свидетели почитателите на „Стани богат“ тази вечер. Срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и …

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

error: Content is protected !!