fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Боби Лазаров се скара на цяла България по БТВ: Разглезихме се

На фона на усложнената зимна обстановка, в която се събудиха много българи в началото на новата седмица, синоптикът на bTV Боби Лазаров се превърна в главен герой на сутрешния блок на телевизията. Освен неговите подробни прогнози и обяснения за развитието на атмосферните условия над страната, той изпадна и в малко изненадващ коментар по темата.

„26 ноември – какво да вали?!“, почти ядосано заяви Чичо Боби, както го наричат колегите в телевизията. Той заяви, че българите са се разглезели с мекото и топло време в последните зими, макар че призна, че думата може би не е най-подходящата.

„Имаше цели седмици с минус 10 градуса и то преди 5-6 години“, припомни си опитния репортер и синоптик на bTV.

Той разказа, как е снимал репортаж, в който в най-големия студ в едно село хората извадили рамка на легло с пружина, вързали две жици и се топлили на нея като на голям реотан. Лазаров освен това успокои хората, че още тази седмица се чака затопляне и температури над 10 градуса на много места в страната, което всъщност не е нормално за началото на декември.

Недоволни от снега си го изкараха на проф. Рачев

Златимир Йочев пък се пошегува с проф. Георги Рачев, като показа публикация от Фейслук, в която климатологът е обвинен в безотговорност, защо бил на кино, докато снегът затрупва България. В нея очевидно се прави аналогия с министъра на вътрешните работи, който беше на прожекция при последните размирици с футболни фенове в София.

Мария Цънцарова – да не остана назад от колегите си в шегите, заяви, че проф. Рачев трябвало да излезе да „лови снежинките във въздуха“, по аналогия със стара реплика на Бойко Борисов. Тя обаче му изпрати и още двама души за компания.

Това бяха министър-председателят акад. Денков и Делян Пеевски от ДПС. Последният се самопредложи за премиер, защото Денков не се справял със снежното бедствие.

„Проф. Рачев, акад. Денков и Пеевски трябва да ловят снежинките!“, заяви Цънцарова. „Интересна компания би се получила“, допълни я с усмивка Злати Йочев.

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

error: Content is protected !!