fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Ромина заплаши Гала с разкрития

Мистерията с напускането на Ромина Тасевска от „На кафе“ вече е изяснена напълно. Най-хубавата панелистка се включи в предаването на Гала от новото си работно място – студиото на „Съдебен спор“. Именно Ромина ще се заеме с трудната задача да замести емблематичната водеща Нана, която емоционално се раздели с продукцията след 13 години.

Новата позиция е огромен кариерен скок за съпругата на Дарко Тасевски и бивша мис България. Друг въпрос е доколко тя ще се справи с работата, която е свързана с огромно напрежение тъкмо за водещия. При всички случаи, зрителският интерес към предаването ще порасне, най-малко от любопитство.

„Израснах като човек и жена с вас, колеги. Помогнахте ми да променя някои като възгледите си“, това каза Ромина при включването си от студиото на „Съдебен спор“. От вълнение тя обърка имената на Гала и Нана, но бързо се усети. После пък изненадващо се оказа, че поне физически вече бившата панелистка ще остане съвсем близо до колегите си. Оказа се, че само една стена дели студиото на „Съдебен спор“ и „На кафе“.

Ивфлуенсърът Блажев обвини Роми, че му учрочасала колата

Гала и оределите панелисти пожелаха успехи на Ромина, само инфлуенсърът Жоро Блажев се направи леко сърдит от промяната в екипа. Той разказа любопитна история с Ромина, която го предупредила да не си купува кола в Ретрограден Меркурий. Както е известно, моделката е много запалена по астрологията и го предупредила, че с колата ще се случи нещо лошо.

Ромина се оказала права. Вчера дърво паднало и затиснало автомобила на Блажев, паркиран на столична улица. Блажев, който е много скептичен към предсказанията по звездите приза, че прогнозата на Роми излязла вярна. Хубавото в случая е, че щетите са относително леки.

Ромина Тасевска не се поколеба да се изфука с новия екип, в който отива. Тя даже предупреди Гала, че ако нещо се заяде с нея, ще ѝ изпрати митичния Жоро Игнатов от „Съдебен спор“. „Хората не знаят как се държиш с панелистите в рекламите“, заяви наследницата на Нана на бившата си шефка. Естествено всичко това беше шега, а Гала я допълни, че ако това стане, ще си вземе верния Дарко Ангелов за защита.

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

error: Content is protected !!