fbpx

Силвена Роу и шеф Виктор Ангелов смазват БТВ

Блиц Новини

Снимки социални мрежи: Силвена Роу и шеф Виктор Ангелов смазват БТВ

Кастингът за сезон 6 в „Кухнята на ада“ вече тече и всички желаещи да се докоснат до кухнята на шеф Ангелов имат този шанс да пробват. По традиция сниманите епизоди се излъчват през февруари.

Отново водещ ще бъде Виктор Ангелов, с характерния си начин на работа от коъто много хора се стряскат, но все пак той поомекна през последните няколко сезона.

Шеф Ангелов не забравя колегите си и им дава поле за изява.

Миналият сезон в предаването присъстваха двама от най-добрите шеф готвачи на България, които по необявени до ден днешен причини се разделиха с „Мастършеф“ – Андре Токев и Петър Михалчев.

Конкурентното готварско шоу върви в момента и почти привършва.

Скоро ще стане ясен и новият Мастършеф, избран от тройката нови водещи – Илиан Кустев, Александър Таралежков и Явор Сарафов, които замениха приютените от Виктор Ангелов плюс Силвена Роу.

Токев, Михалчев и Ангелов дори обявиха, че имат нов общ проект, по който работят. Той щял да се излъчва през интернет платформи. Говори се, че и Силвена Роу ще пристъпи прага на Кухнята на ада и ще даде своя принос в обучението на бъдещи топ готвачи.

Атрактивната кулинарка се завърта около Нова ТВ, появи на парти на канала, а и беше поканена при Лора Крумова, за да разкаже за новата си кулинарна книга.

Това се случва за първи път в нейната кариера у нас.

Досега бе лоялна към телевизията, която й даде още един шанс за изява, но не се получи.

В същото време тя не пропуска случай да сподели колко добре се е чувствала в компанията на предишните си колеги в „Мастършеф“ – Токев и Михалчев. Може би съвсем скоро ще се събере с тях и то в „Кухнята на ада“ при Виктор Ангелов.

„Хелс китчън“ по традиция вече трети сезон ще трябва да се бори за рейтинг с „Ергенът“, а и се говори, че в подготовка е риалити за бременната Николета Лозанова, което също се очаква да е хит.

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

error: Content is protected !!