fbpx

Мария не може да прости на Нойзи

Блиц Новини

Снимки инстаграм

Макар официално да не е споделила какво мисли за поведението на съпруга си Мария Игнатова вкара тревожно настроение в снимките си, публикувани в социалните мрежи.

Само в едно изречение сподели емоциите, бушуващи в нея:

“Капанът на дивана” е изключително коварен, когато мислите ти тежат повече от теб. Не го оставяйте да щракне. 🪤😉
Станете и излезте навън!

Мария намира утеха в разходките сред природата. Явно самотата й помага да успее да преживее случилото се. Както вече знаем съпругът й Ивайло Нойзи Цветков бе хванат да шофира в нетрезво състояние и му бе отнета книжката. Освен удар по имиджа на водещата, той нанесе и финансови щети на семейството с тази постъпка.

Просто направих грешка, лоша преценка, бих казал. Познавам законите много добре, дори като юрист. Не бива да има такова нещо като „късо разстояние“ и в стил „ей го къде е“. Просто не се прави така. Бих го нарекъл моментен срив на здравия разум. Както и досега съм бил изряден пред закона, така възнамерявам да бъда и занапред, заяви Нойзи пред Господари на ефира, които го наградиха със златен скункс.

Още тогава Цветков опита да предпази половинката си, която е колежка в екипа на Господарите като заяви:

Мария няма нищо общо. Тя си спеше вкъщи, както трябваше и аз да направя. И сега тя е в позицията на човек, който страда незаслужено. Тя е един от хората, които разочаровах, и й поднесох извинения.

 

Явно само с извинения няма да стане да повдигне духа на унилата Мария. Нейните фенове също опитват да повдигнат духа й след тази безразсъдна постъпка на мъжа й.

Дано скоро се върне и усмивката. В крайна сметка не е станала трагедия и никой не е пострадал, което е най-важното. При вас тежи това, че сте публични личности и се киментира. Не се притеснявай и това ще отмине и хората ще гледат в друга посока. Хей горе главата, има къде по лоши неща, като изневери, домашно насилие. Може дори да използвате случая за нещо положително.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!