fbpx
БГ звезди

кадри Фейсбук/Христо Стоичков: Стоичков и Маги Халваджиян си мерят биографиите

Интересно видео с участието на продуцента Маги Халваджиян пусна футболната легенда Христо Стоичков в социалните мрежи. С наближаването на Коледа продажбите на книги в България скачат много кратно в сравнение с другите периоди на годината. По този повод двамата си правят взаимна реклама на автобиографиите, които се очаква да са сред най-търсените заглавия.

Естествено състезателния дух не напуска Камата, дори когато става въпрос за литература, видя Vihrogon.bg.

„Започваме състезанието, г-н Магърдич Халваджиян! Водя те със 70 000, но като знам какъв боец си, имам притеснения“, това пише в коментар към видеото гениалният футболист.

В самия клип пък Маги споделя възхищението си от Стоичков не само като играч, но и като личност, както и от начина, по който е разказана зашеметяващата история на живота му.

Ицо не остава длъжен и обещава непременно да прочете книгата на продуцента, защото е сигурен, че тя е разказана честно и ще бъде интересна за много българи.

„Тук, в България, хората обичат нещата да им се казват право в очите, едно към едно“, споделя Стоичков.

Той и продуцентът специално подчертават, че са си дали автограф на страниците на изданията съответно със златен и сребърен химикал.

Както може да се очаква, щом Маги Халваджиян и Христо Стоичков са на едно място, Димитър Рачков също не е далеч.

Комикът се появява, за да каже, че и той е написал едно есе и се надява то да е толкова успешно, колкото и книгите на знаменитите му приятели.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!