fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Телевизия дава голяма слава и самочувствие на репортерите, които всеки ден виждаме на екран. Понякога това им завърта главите и те правят недопустими коментари, вероятно без да си дават сметка, че така обиждат хиляди зрители пред екраните.

Точно това видяхме и в сутрешния блок на Нова телевизия в сряда, когато топ репортерът Мартин Герогиев се включи от полето край Попово.

Поводът беше сензационна археологическа находка – римски гроб от II – III век, който е открит по време на оран.

Според специалистите, най-вероятно разкритото погребение е част от огромен некропол, от който тепърва се очакват да се покажат древни тайни и съкровища.

Репортерът интервюира трактористът Емил Радославов, който е закачил саркофага с плуга с и.

Той подробно разказа как се е случило всичко, как е открил костите и е съобразил, че са древни и позвънил в историческия музей в Попово.

Мартин Георгиев не повярва, че говори с обикновен тракторист

Кой знае защо, разказът на тракториста и адекватната му реакция изненада страшно много Мартин Георгиев.

„Гледам те, добре структурираш мисълта си в исторически аспект, знаеш към кого да се обърнеш…“, взе да каканиже репортера, явно невярващ, че един тракторист може да е толкова интелигентен.

Земеделският работник пък обясни, че веднага е забелязал, че плочата не е бетонна, което означава, че това, което е открил е вероятно старо и с историческа стойност.

„Говориш ми доста професионално, с какво се занимаваш, освен че си тракторист?“, продължи да упорства репортерът.

„Тракторист, просто тракторист, земеделец“, отвърна откривателят на римския гроб.

„Очевидно не, след като си разпознал строителството от коя епоха е“, отсече Мартин Георгиев.

От думите му излезе, че няма как един тракторист и изобщо земеделец да е толкова интелигентен и съобразителен, както и да говори толкова смислено и правилно.

Подобна презумпция е изключително обидна за хората, които обработват земята на България, но надутият репортер явно изобщо не си даде сметка за това.

Подтекстът на коментарите на Мартин Георгиев обаче очевидно беше усетен от водещите Виктор Николаев и Мира Иванова, но те решиха да не задълбават.

Николаев просто отбеляза, че репортажът с древен гроб и костите в него е „свеж“ и продължи към другите теми.

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

USA news
Alla Pugacheva is now Israeli

Frame Telegram Israel’s ambassador to Russia, Simon Halperin, said that Alla Pugacheva had successfully integrated into the country. In an interview with TASS, she also added that she considers the most successful singer in the USSR and Russia to be an Israeli citizen, as well as other emigrants from Russia. …

error: Content is protected !!