fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Мъж избягал от катастрофа, за да не яде бой от Оряшкова

Любимката на много зрители на „Игри на волята“ Мария Оряшкова говори много откровено пред Гала в „На кафе“ за реалните условия, в които тя и женското племе на Амазонките са живели на Дивата река. Тя започна с това, че не послушала брат си и не се е научила да пали огън с подръчни средства, както той я посъветвал.

„Е, все ще има някой мъж, който да пали огън“, така си мислила самбистката, докато не се оказало, че за пръв път един от отборите ще е изцяло женски.

Оряшкова призна също, че страховете на момичетата от тъмното, буболечките и жабите, който изглеждаше малко пресилен в предаването, си е бил напълно реален.

Гала също се изненада и каза, че самата тя не се страхува от насекоми.

За шампионката по бойни спортове обаче тази фобия е едно от главните неща, който са ѝ вгорчили живота.

Другото е било глада.

„Не ни хранят, както се твърди, не спим на хотел“, подчерта категорично Мария Оряшкова.

Тя каза, че по време на „Игрите“ е свалила 13 кг.

„За шест реки“, подчерта шампионката. Отслабването ѝ било толкова съществено, че като излязла от формата, функцията за лицево разпознаване на телефона ѝ не проработила.

Така заради променения ѝ вид тя било невъзможно да направи това, което искала най-много – да се обади на близките си.

Пострадал мъж при катастрофа избягал от шампионката, за да не яде бой

Оряшкова каза също, че вече се е насочила към треньорска дейност с деца и смята това да е професията, след като вече няма да се състезава. Безспорно славата от „Игри на волята“ ще ѝ помогне много, но се оказва, че хората разпознавали голямата ни шампионка и преди това. Тя се убедила в това при странни и доста забавни обстоятелства.

Веднъж в София Оряшкова се оказала в лек пътен инцидент и ударила автомобил на кръстовище.

Тя излязла от колата с намерение да окаже пълно съдействие на другия шофьор.

Мъжът обаче казал „не, не“ и без да иска нищо си тръгнал от местопроизшествието.

По-късно чрез приятели разбрала, че човекът разпознал, че това е голямата ни майсторка на бойните изкуства.

„Той си помислил, че ще го вържа на възел на чистачките“, разказа Оряшкова, която изобщо нямала такова намерение.

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

error: Content is protected !!