fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия: Гала се върна 23 години назад във времето

Смесени емоции видяха по лицето на Гала зрителите на Нова телевизия в деня, в който телевизията като явление отбелязва своя международен празник. Причината беше, че продуцентите и редакторите върнаха сериозно времето назад и пуснаха началото на “На кафе” отпреди 23 години на същата дата.

Гала се опита всячески да прикрие чувствата си, но те все пак проличаха. От една страна чертите ѝ издадоха истинска гордост, че е водещата с най-дълга кариера без прекъсване в родния ефир. От друга страна обаче тежестта на годините личеше в погледа ѝ.

Носталгията бързо беше заместена от усмивки, след като екипа припомни, че някога “На кафе” започваше с аеробика. В ролята на тогавашните физкултурници Таня, Краси и Цанко влязоха панелистите Жоро Блажев, Дарко Ангелов и Маги Джанаварова, която в последно време замества Ромина Тасевска. Бързо се оказа, че телевизионната гимнастика не е толкова лесна, колкото изглежда на пръв поглед.

Кристина Патрашкова пък дръпна похвално слово за Гала и нейното телевизионно дълголетие и добави любопитна подробност за магията на малкия екран.

Тя цитира научно изследване, според което хората, които някога са гледали чернобяла телевизия, сънуват в черно и бяло и до днес и това се дължи именно на тази забравена технология.

Възвърнала спокойствието си след лекия шок да се види и чуе като прохождаща водеща, Гала побърза да честити на всички колеги от екипа си, които зрителите не виждат.

“Сам воинът не е воин”, заяви звездата на Нова телевизия, която все още успява да очарова зрителите и се е превърнала в истинска институция за зрителите.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!