fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, bTV

Очарователната Манита Вартан постигна нов огромен успех в конкурсите за красота. Тя надмина всички останали претендентки и сега е носител и на титлата Мисис Европа. Красавицата, която до момента има запомнящи се участия в любими телевизионни предавания като „Черешката на тортата“ и „Стани богат“, започна седмицата с интервю за сутрешния блок на Нова телевизия.

Майсторите на сериозните теми Виктор Николаев и Мира Иванова подходиха леко подигравателно в началото на разговора с Манита. Те подчертаха, че тя отишла на конкурса в Истанбул със 7 куфара с тоалети. Пренебрежението им обаче веднага изчезна, когато Мисис Европа разкри, че 4 от тях са били само за българската носия, която и е била необходима за един от кръговете на конкурса.

Манита, която е филолог по образование и 5 години е била учителка, разкри, че носията е напълно автентична и е придружена със също такива аксесоари, включително менче, стомна и кобилица. Виктор Николаев малко непохватно помоли Вартан да разкаже за себе си, като намекна, че не само той, но и зрителите изобщо не я познават. Това обаче не е съвсем така, защото участията на новата Мисис Европа в телевизионни програми винаги са оставяли добри впечатления у зрителите.

Новата Мисис Европа пуска книга с традиционни арменски рецепти

Манита Вартан разкри също, че подготвя издаването на нова готварска книга с арменски рецепти. „Аз съм четвърто поколение арменка в България и се чувствам българка“, каза Мисис Европа, като подчерта, че почита и традициите на своите предци. Специално за кулинарията това пролича много ясно в участието ѝ в „Черешката на тортата“, с което тя впечатли дори перфекционистът шеф Манчев.

Виктор Николаев в крайна сметка остана силно впечатлен от Манита Вартан и поиска да знае повече за нея, за биографията и дори за името ѝ. Новата Мисис Европа веднага видя възможността и елегантно намекна, че би отговорила на всички въпроси, ако я поканят в студиото, като обеща и да донесе някой арменски специалитет.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!