fbpx
Блиц Новини

Кадри: бТВ

Музикантът Николай Маджаров направи страхотно представяне в Стани Богат и заслужено си тръгна със сумата от 10 000 лева.

Тази вечер кулинарният ентусиаст продължи изявата си от вчера с въпрос за 1000 лева: Колко са съветските републики преди разпадането на СССР през 1991 година? – 12, 15, 18, 20.

Интересно е, че още докато водещият задаваше въпросът играчът го изпревари с верния отговор. Николай отбеляза, че България трябвало да е 16-ата държава според плана на нашите управляващи, но след като не се е получило, са останали 15.

За 1500 лева той бе попитан: С кой откритие е най-известен човекът, чието име носи световната награда за мир? – Барута, Атомната бомба, Отровния газ, Динамита.

Тук Маджаров отново прекъсна Михаил Билалов, докато го питаше, за да го изпревари, че става въпрос за Динамита.

Въпросът за 2000 лева бе: Името на кое животно фигурира в научното название на оплешивяването – алопеция? – Коза, Невестулка, Лисица, Чапла.

Играчът очевидно не знаеше вярнатя опция, а повикания от публиката Милен чистосърдечно си призна, че не може да помогне и посъветва приятеля си да използва 50 на 50. Николай го послуша и след като компютърът остави Лисица и Чапла, той правилно маркира първата възможност.

Николай заключи сумата от 3000 лева, а въпроса за нея беше: Как се казва пешеходната улица на Плолдив, която местните наричат просто „Главната“?, с възможности Цар Борис III, Съединение, Княз Александър I Батенберг и Марица.

Маджаров призна, че не знае отговора, но има човек от Пазарджик, който да му помогне. Той се обади на приятеля си Тихомир Гергинов, който го остави в играта с Княз Александър I Батенберг.

Въпросът за 5000 лева беше: В коя сфера се е проявил и е описан Синдромът на Котов?, с възможтости Изкуството, Медицината, Физиката, Спорта.

Маджаров правилно предположи, че руснаците са силни в спорта и стигна до въпрос за 10 000 лева: С какъв атрибут се изобразява отмъстителното ацтекско божество Тескатлипока? – Копие, Огледало, Сърп и Кръст.

След кратък размисъл Ники заложи на въображението с Огледало и не сбърка.

Въпросът за 20 000 лева обаче се оказа непосилен за него: Кой е либийският крал, свален от Муамар Кадафи с преврат? – Идрис I, Ибрахим Траоре, Летсие III, Мохамед V.

Николай Маджаров реши да се откаже, тъй като според него 10 000 лева са много добра сума, с която знае какво да направи. Вече извън играта той посочи Мохамед V, но верният отговор се оказа Идрис I.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!