fbpx

Петър възкръсна във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

Дамите в Елбетица се заявиха и вече опитват да командват парада. Първият опит да бъдат единни се оказа неуспешен. Те не успяха да се разберат кого да изгонят от противниците, с което се провалиха и разочарованието ги завладя. Те отново опитаха да потърсят съвет от мъжете за формата на предстоящия елиминационен двубой.

Най-логично е дуела да е изцяло мъжки, ще можете да избегнете Коко. Това мнение изразиха дамите и то се наложи.

Петър тактично си замълча и опитва да не се намесва в решенията на дамите и само гледа отстрани как се забатачват в собствените си мисли.

В момента цел номер едно е да не се стигне до раздор и нерешителност, което видяхме на церемонията. Решението трябва да се вземе ясно, категорично и единодушно, както трябва и както до момента, в който кораба имаше капитан вървеше плавно и носеше победа след победа.

Опитват да правят твърда женска коалиция, която обаче няма изявен лидер и не може да вземе единодушно решение. Виждаме, че тази женска коалиция, която иска властта има нужда от мъж, който да побутне леко решението в някаква посока и ако евентуално то се окаже грешно да може да се каже.

Леко леко Петър започна да си възвръща позициите в отбора и както досега са свикнали, вместо да помислят с главите си, по-лесно е да го попитат. Сега обаче той е щедър на съвети, не отказва на никой и гледа отстрани накъде се движат нещата.

Днес играя ролята на ОТК, давам някой друг съвет насам натам и квото има да се случва да се случва. Хубавото е, че то става точно така, както аз го искам, коментира повече от доволен Петър.

Постигна своето, дамите една по една се завръщат към него. Пробваха да бъдат самостоятелни и независими – не се получи, затова и актьора е повече от доволен от създалата се ситуация.

Блиц Новини
Фен на „Стани богат“ захапа Ники Кънчев: Подведе играча с въпроса за 30 000 лева

Снимки: бТВ Лекар продължи блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер и макар че бе останал без жокери, си тръгна с чек за 20 000 лева, но изпусна да вземе още 10 000. За 10 000 лева д-р Георги Минев бе попитан: „Компания на кой изобретател създава първия филм …

USA news
Horoscope for Tuesday, May 14: Zodiac should wear blue

Libra should wear blue. Here is the horoscope of the „Llama“ Aries Today, when you feel a surge of energy, use it to help others. Instead of throwing yourself into an exciting project or hobby, ask around and try to figure out who needs help around the house. An older …

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

error: Content is protected !!