fbpx

Заради страха и паниката на Петър, Фермата напусна Павел

Блиц Новини

Кадри БТВ: Заради страха и паниката на Петър, Фермата напусна Павел

Отварянето на плик №11 както се очакваше не донесе нищо добро за обитателите на Фермата или поне за половината от тях. Без бой си тръгна още един от тях след поредица от гласувания, заради различни мнения в отбора на Елбетица.

Момчето, което влезе в играта по-късно взе страха на останалите мъже с уменията и заявката си за силен противник. Това много добре го виждат особено останалата света троица в отбор на Елбетица – Петър, Жоро и Андрей.

След като разбраха, че им се отваря възможност да отстранят силен играч от противника започна и наддаването кой мъж от Канатица да бъде.

Аз съм за Коко, категоричен бе Петър, като в негово лице вижда най-големия си враг. От всичките Коко е най-опасен и ако ни занулят пендарите до финала ще страдаме страшно много. Той е най-най-логичния избор. Това, което дамите не разбират е, че остават още дуели и още битки. Моето мнение е, че трябва да си тръгнат или Коко или Павел, но вие решавате, обърна се към момичетата той, след като даде насоката си.

Всички те обаче бяха на мнение жена да се изгони Теди или Лили.

Ние за Павката гласуваме, изказа мнението неговото и на Жоро Андрей. Защото той е много силен.

След като се разбра, че двама души ще бъдат имунизирани Петър не се забави с индивидуалната обработка на дамите, за да наложи мнение.

Златен шанс за Елбетица, каза той на Присияна. Помисли реално. Ако отстраним силен мъж и ние побеждаваме във всички дуели, няма да изгубим никой. Ако не отстраним такъв, защото дуелите са предимно мъжки, ще бъде това, което се случваше и досега. Като видя, че с дамите няма да се получи, започна обработката на Жоро с когото не си говореха да този момент.

Ако ударим силен мъж ние всички ще отидем на финал. Сега ако го направим сме фаворити.

Продължи с опитите да навие всички ако не да изгонят Коко, то поне това да е Павел, като обвини дамите, че ги е страх от Лили и Теди затова искат да отстранят жена. Отидоха да гласуват без да са постигнали съгласие как точно да действат, но Петър до последно набиваше, че трябва да е мъж и то силен. За него бе жизнено важно да използва този шанс и да разчисти пътя пред себе си.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!