fbpx

Жените ще приключат Петър във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Жените ще приключат Петър във Фермата

Най-сетне дамите в отбор Елбетица наистина се събудиха. Сега им стана ясно, че отборната стратегия да пазят мъжете няма да доведе до нищо хубаво за тях.

Мартина се зае със задачата да убеди останалите момичета, че това, което  правят не е в тяхна полза, а напротив добутват мъжете до финал, докато те една по една гърмят.

Пазим мъжете уж да имаме Ад и Рай и точки.

Откакто ги пазим нямаме нито Рай, нито точки. Половин сезон мъжете при нас са имунизирани защото са трима. Те отиват на битка с ясната мисъл, че те няма да си тръгнат. В следващият момент ние сме четири и можем да обърнем играта. Не съм съгласна, че Ния бе по-малко полезна от Жоро.

Представяте ли си как изглеждаме отвън. Аз искам да съм добрия пример, а в момента сме лошия пример. Показваме точно как не трябва да бъде. Ние го правим, за да продължи Елбетица напред. Кои са Елбетица в момента? Мъжете и евентуално една жена. Ние отиваме с нагласата да умра и после да ме изгонят. Защо? Защото съм жена, продължи да разкрива точната ситуация Мартина.

И без мъже ще изкараме. Дори и да има игра с тях ще се оправим. Правим мъжки дуел и започваме да чистим.

Малко късничко стигнаха до този извод след като играта напуснаха няколко дами, които можеше все още да са там. Емилия е причината за това положение. Тя нито веднъж не изказа мнение, нито се опълчи срещу Петър, а най-безропотно се съгласяваше със всичко. Загубата на най-добрата й приятелка Ния обаче я накара най-сетне да пречупи робското си мислене и да погледне с други очи. Не че това я направи уверена в себе си и решенията си жена, но поне се вслуша в доводите на Мартина и по принцип е съгласна с тях.

Този път на отборното решение кого да изгонят от противниковия отбор наложиха мнение и то бе по-различно от това на Петър с което той предрече апокалипсис в отбора си, затова че не се съобразяват с него.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!