fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Цънцарова се доказа – по-добре сама, отколкото с мъж до себе си

В последните месеци журналистката от bTV Мария Цънцарова е гледана под лупа.

След като тя доста изненадващо се оказа новата водеща на сутрешния блок, обсъждането ѝ като екранна партньорка на Златимир Йочев стана нещо като хоби за зрители и медийни наблюдатели.

Много бяха тези, които изтъкнаха различни причини, че тя не става за водеща на „Тази сутрин“ и между нея и титулярът просто няма добър синхрон.

В петък сутринта обаче Цънцарова се появи сама на екран, за да посрещне най-голямото предизвикателство – да води предаването без чужда помощ.

Соловата изява на водеща разочарова тези, които очакваха тя да се провали. Напротив, Мария Цънцарова направи един от най-интересните сутрешни блокове на bTV напоследък.

Тя се концентрира върху това, което прави най-добре – да задава прецизни и остри въпроси на събеседниците си в студиото.

Водещата даде на възможност на синоптиците Боби Лазаров и проф. Георги Рачев да блеснат в забавната „седянка“ на екипа, без да се напъва да е забавна.

Водещата изтръгна важни признания от Ицо Хазарта

За сметка на това Цънцарова направи интервю с депутата от ПП-ДБ Христо Петров, известен най-вече с рапърския си псевдоним Ицо Хазарта, което ще се обсъжда дълго време.

Тя успя да го притисне с неудобни въпроси, на които той нямаше избор, освен да отговаря искрено.

Петров беше принуден да признае и даже да илюстрира с примери, че подкрепата за ПП-ДБ в обществото е под 10%.

„Като политик не мога да съм сърдит, но като човек не мога да не задавам въпроси“, призна той, ловко обработен от Мария Цънцарова, а думите му вероятно са накарали доста хора да се замислят какво реално представлява българската политика.

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

БТВ
Готвач изхаби 3 жокера на въпрос за 2 бона, но после взе много пари

Кадри: БТВ Страхотна игра в „Стани богат“ направи готвачът в гръцки ресторант Николай Самоковлиев. Когато седна на стола той призна,че искал да разбие стереотипа, че хората от тази професия били глупави. След като стартира без проблеми с първите пет въпроса, той се справи и с шестия, който бе „От какво …

error: Content is protected !!