fbpx

Иван и Андрей унижиха цигуларката Линда

Блиц Новини

Кадри БТВ: Иван и Андрей унижиха цигуларката Линда

Най-важната за обитателите на Фермата е битката за Ад и Рай. Всички искат да пребивават в уредената част на стопанството и опитват да хвърлят всички сили за да го постигнат.

Снощната битка буквално превърна участниците в животни. Те бяха принудени да пълзят като гущери или червеи с вързани ръце и крака, и да носят гигантски кокали между зъбите си като озверели кучета.

Цигуларката Линда се хвърли с хъс в битката, но бързо заора в пръстта и се нагълта с пясък. Докато лазеше буквално в краката на водещите Андрей и Гери Гунчева, тя няколко пъти изпусна кокала от устата си, но отново успя да го захапе и да продължи напред.

Павката се оказа много по-ловък по трасето и финишира доста по-бързо, но не и без последствия.

От битката излезе с разкървавена уста. Съотборниците му от червения тим – футболистът Коко и земеделецът Кенан, също бяха изключително бързи на останалите два поста в играта – мятане на пръчки върху дървена конструкция и чупене на фаянс с гюле, и разгромиха зелените.

Не това ядоса зрителите, а нелепата и унизителна игра, на която бяха подложени фермерите.

Завързани крака и ръце и лазене по корем в пепелта с огромен кокал в уста може би забавлява продуцентите Иван и Андрей и още няколко човека около тях, но предизвика огромно възмущение сред зрителите заради това извращение.

Дори Андрей подигравателно се обърна към Гери и попита дали някога мъж е лазил така в краката й.

Да лазят, вързани, захапали кокал, това е унижение към участниците. Продуцентите засрамете се, абсолютна подигравка с участниците 😡

„Фермата“ започва да прилича на Инквизицията!
На елиминационната битка в понеделник момиче беше с вързани отзад ръце и крака,сега е същото.Тогава момичето падна и както беше с вързани ръце,можеше като нищо да падне по лице и да се обезобрази,ама нали за някои е въпрос да има зрелища.

Фермата, който ви мисли игрите има спешна нужда от психиатър 🫣

 

Победата осигури на червените още една седмица в Рая, където те разполагат с всякакви удобства и изобилие от храна. Падналите им опоненти пък за втора поредна седмица ще мизерстват в Ада.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!