fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Папи Ханс имал гадже: Тя проговори по БТВ

Актрисата Сара Драгулева се появи по bTV за да си направи автореклама на новите ангажименти на сцената и на екрана, но и за да даде отговор на клюките за разрив между нея и гаджето ѝ Константин Трендафилов, познат под псевдонима Папи Ханс.

„Няма драма, имали сме тежки моменти, но те са минали. Според мен всичко е заради последния му албум „Терапия“, където има драматични моменти, но в реалния живот всичко е наред“, обясни Сара пред Деси Стоянова и Петър Дочев.

Дочев, който познава добре и двамата, призна, че иска Драгулева да изясни ситуацията, защото хора го спирали на улицата да го питат какво става с красивата двойка. Деси пък отбеляза, че по публикациите на Сара в социалните мрежи не се разбирало много дали са заедно.

Актрисата обясни, че нарочно иска да изглежда по-самостоятелно в Инстаграм.

„Не ме е срам, че той е той, по-скоро аз не съм аз, каквато си представям, че мога да бъда“, коментира Сара Драгулева.

Тя обясни, че се е сблъскала с всички предразсъдъци към красивите млади актриси.

Понеже е модел от малка, всички са си мислили, че тя иска да е на сцената и на екран от суета.

Това обаче е далеч от истината. В крайна сметка обаче Сара се оказала дълго време без ангажименти, което почти я отчаяло.

„Започнах да се вкопчвам в Константин, но това предизвика други проблеми. В крайна сметка намерих терапевт, който ми помогна да хвърля тези „камъни“, които ми тежаха“, разказа гаджето на Папи Ханс. В момента тя работи в спектакъла „Нощни рицари“, в който са събрани най-интересните млади актьорски надежди на България.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!