fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Бербатов: Минали сме границата, държавата трябва да се намеси

Футболната звезда Димитър Бербатов направо направи изключително емоционално обръщение към феновете по bTV. Той се извини на Златимир Йочев и Мария Цънцарова, че гостуването му ще предимно монолог и описа състоянието на БФС така, както го вижда в момента.

„Не е момента Бербатов и екипа му да поемат управлението, а тези хора да не управляват“, обясни и подчерта, че трябва нов и преди всичко честен футболен конгрес, на който всеки, който има идеи и екип, да има възможност да се кандидатира.

„При мен „на живот и смърт“ да оглавя БФС няма.

Клубовете ще си изберат ръководството“, подчерта звездата.

Бербатов обясни просто схемата, с която сегашното ръководство на БФС оцелява, по думите му „с поредица от тарикатлъци, шашми и корупция“.

Той разкри, че клубове се изключват от съюза тайно, особено ако имат идеи и искат промяна.

След това те се приемат, но с подходящи за ръководството управителни съвети.

Важна подробност е, че на следващия конгрес, на който трябва да подновят членството си в БФС, те нямат право на глас.

Държавата дава лиценза на БФС, крайно време е да се намеси, смята Бербо

Димитър Бербатов не пожали министерството на спорта, като каза, че министърът право се съгласил на среща, но екипът му го разубедил, защото щяло да е намеса в работата на независимия БФС. Той обаче подчерта, че тъкмо държавата дава лиценза на БФС и трябва да го контролира.

„Минали сме крайната точка, държавата трябва да се намеси, защото става въпрос за доказани лъжци и измамници“, заяви Бербатов.

Той призова футболните фенове да оставят на страна клубните си пристрастия и да се обединят.

„Има враг, който иска да ни отнеме футбола. Момчета, момичета, обединете се.

Ако не го направим, ставаме съучастници. Поискайте промяна, а не, като ме видите, да ми се оплаквате на мен“, обърна се директно към феновете Бербатов.

Четенето на молитви е трагикомедия, отсече футболната звезда

След въпрос на водещите, той заяви, че четенето на молитви срещу уруки в БФС е несериозно и е колкото комично, толкова и трагично. „Ние протестираме вече две години и половина“, така Бербатов отговори на въпроса дали ще подкрепи новия протест срещу ръководството на БФС.

Блиц Новини
Вики е щастлива в новия си дом след намесата на Бригадата

Кадри БТВ Много хора са пожелали да помогнат на Вики след предаването „Бригада нов дом“. Тя е в инвалидна количка от 18 години, но въпреки тежката си съдба е изключително борбена и усмихната, както и нейната майка. Вики има нужда да излиза навън, нещо което е трудно за семейството и …

Блиц Новини
Невена към Калин от „Бригада нов дом“: Това е феята на желанията

Кадри БТВ Едно от най-обичаните предавания в родния ефир „Бригада нов дом“ е към края на един много силен сезон. Много и разнообразни емоции ни показаха от продукцията и още повече радост и щастливи мигове донесоха на семействата участници. Не само ремонтите бяха приоритет за предаването, обърнаха внимание и на …

Блиц Новини
Много емоции даде Бригада нов дом на мило семейство

Кадри БТВ Всеки следващ епизод на „Бригада нов дом“ става все по-емоционален. След тежката съдба на Гергана и нейната прекрасна дъщеря Вики, от предаването ни запознават с едно семейство, което с много любов отглежда детето си с увреждания. Диагнозата, която повечето хора виждат като трудност, всъщност е благословия за Невена …

error: Content is protected !!