fbpx

Многоликият ПеПе от Фермата: Моята игра приключи

Блиц Новини

Кадри БТВ: Многоликият ПеПе от Фермата: Моята игра приключи

Моята игра приключи, това заяви пред съотборниците си острието на отбор Елбетица – Петър.

Това не е вече моята игра, но аз ще остана дотолкова, доколкото ми е отредено да съм във Фермата.

Ще дам всичко от себе си, ще се раздам на 1000 процента, ще си изпълнявам задачите, ще влизам в игрите до кръв, до последна капка дъх и всичко това ще се случи защото аз вярвам в отбора и вярвам, че онзи надпис, който стои на една сграда „Съединението прави силата“ има смисъл.

Никога не се предавам, няма да се предам и сега, няма да избягам, първи ще влизам в боя и последен ще си тръгвам от огъня.

Но моята мечтана игра приключи вчера.

Не може да му се отрече способността да води след себе си хора, които възприемат света не с разум, а повече с чувства. Точно с тях Петър умее да играе.

Зрителите признаха актьорските му качества и силата на монолога, който изнесе пред съотборниците си с цел да спечели доверие отново.

Опит за добра актьорска игра…. повторението на думи, снижаване на тона , поглед в земята…. добър опит, Петре, ония патки може и да са ти се вързали….. ама дотам!!!

Много добър артист. Браво! Цял отбор игра по неговия сценарий! И сега влиза в ролята на жертва тъкмо навреме. Уникален, браво като виждам и зрители се връзват на филма му. Манипулатор велик!

Еййй поредната роля, браво. Добре му се получи, пуснах сълза 🤣

Просто нова стратегия. Удря го на чувства за да накара недоволните да се почувстват виновни. Не може да му се отрече голям стратег е винаги знае как да завърти нещата все така, че уж случайно пак да са в негова полза.

Дали ще спечели „Фермата“ не се знае, но това че куп режисьори, сценаристи, продуценти видяха колко е блестящ в дадена роля със сигурност ще му е от голяма полза.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!