fbpx

Преврат в Елбетица

Блиц Новини

Кадри БТВ: Преврат в Елбетица

След огромния скандал в отбор Елбетица между мъжете, атмосферата коренно се промени.

На петър му казаха всичко каквото мислят за него и вече не е в апозиция да ги командва както си знае, пък и по-голямата част от отбора са против него.

Затова и Ния се нагърби с това да ръководи отбора като никой не се съмнява кой е сивия кардинал зад гърба й.

За приемането на предстоящите седмични задачи тя се появи пред стопанина на Фермата, като твърдо заяви:

Пепи ще вземе задачите свързани с дървото, както си и трябва.

Според мен това е правилното решение, така че ще видим кой от двамата дали Жоро или Андрей са по-добри готвачи.

Може да нямаме фермер на седмицата, но аз ще наблюдавам и ще взема нещата в свои ръце, ако видя че излизат извън контрол.

Всичко това е следствие на предшестващ разговор между Ния и Петър, в който той успя да приспи и зрънцето съмнение, че не е правилния човек за ръководител на отбора.

За мен ти винаги си правил добри неща. Аз лошо нещо от теб не съм видяла, сподели му дамата своето виждане.

Това са думите, които са ми достатъчни да продължа играта, опита да затвърди заблудата й той. Те не могат да разберат, че има хора, които се държат добре с другите. Това ме побърква. И ми е обидно от Жоро, защото не го очаквах от него.

Това е много грозно и смешно, коментира случилото се по-рано Ния. Да се правят такива бомби, изказвания, скандали, какви са тия глупости?

За мен Петър е стойностен човек. Той умее да се справя със задачите. Еми че готви да, но и той влиза да помага в кухнята. Нито Анди, нито Жоро са посегнали някога да ни сготвят нещо. В игрите дава 2000 процента от себе си. Това той го прави заради нас като отбор. Незнам защо го нападат, за мен е мъжко его.

Нищо не може да разбие убеждението на Ния в добронамереността на Петър и как поставя добруването на всички пред собствените си интереси.

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

БТВ
Готвач изхаби 3 жокера на въпрос за 2 бона, но после взе много пари

Кадри: БТВ Страхотна игра в „Стани богат“ направи готвачът в гръцки ресторант Николай Самоковлиев. Когато седна на стола той призна,че искал да разбие стереотипа, че хората от тази професия били глупави. След като стартира без проблеми с първите пет въпроса, той се справи и с шестия, който бе „От какво …

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

error: Content is protected !!