fbpx

Пепе направи на пух и прах Петър във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Пепе направи на пух и прах Петър във Фермата

Натрупаното напрежение в стопанството на Фермата се отприщи с пълна сила. Съотборниците на Петър не издържаха вече неговото поведение и избухна скандал между него и Георги.

Двамата с Андрей дълго сдържаха подигравателното отношение на Пепе към тях и недобрата оценка за работата им на фермерския пазар и това, че се ската на дуела и изпрати Присияна на по-труден пост беше последната капка, с която чашата преля.

Според мен Петър си е объркал професията, би трябвало да стане политик и да отиде в парламента, каза Жоро.

Говори популистки постоянно, всяка една сричка е премислена преди това. Всяко едно движение, всяко едно гушкане, каквото и да говори.

Майко, ще се застрелям, промърмори в отговор Петър.

Да не казва, че ще се застреля, аз не съм на 20 години.

Бяхме доста близки в началото, но в момента, в който се премести при момичетата, аз оттогава си промених тотално мирогледа за нещата.

Това е твоя стратегия пак, намеси се и Андрей и го цитира: „Момичета, аз съм тук да ви затварям вратата, за да ви е топло.“

Преди стартирането на пазара Петър направи оценка на това, което са изработили колегите му и остана само да се наслаждава на провала, който ги последва.

С бозата сме минус точка, това беше най-елементарната работа тука.

Хранилката при мен не би минала, ако аз я приемам.

Аз им казах какво да правят, те не го направиха. Аз съм станал в 6, спал съм два часа и треперя целия, оправда се с умората отново за да не помогне да се оправи въпросната хранилка.

Когато директно го попитаха защо не е помогнал отново се оправда, че бил зает.

За всички е ясно как точно си гради стратегиите Петър, и че лекичко и зад гърба на съотборниците си опитва да им подлива вода, като посочва грешките им, които според него той не би допуснал.

Така остави впечатление у всички, че грешат щом не го слушат.

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

БТВ
Готвач изхаби 3 жокера на въпрос за 2 бона, но после взе много пари

Кадри: БТВ Страхотна игра в „Стани богат“ направи готвачът в гръцки ресторант Николай Самоковлиев. Когато седна на стола той призна,че искал да разбие стереотипа, че хората от тази професия били глупави. След като стартира без проблеми с първите пет въпроса, той се справи и с шестия, който бе „От какво …

error: Content is protected !!