fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Невероятен интерес предизвика анонсът на капитанската битка между Иван Рълев и Мишо Кръстев в “Игри на волята”.

В последния епизод се вижда, че двамата се изправят в много мъжки дуел.

Силен морски шквал обаче удря арената на предаването и така развръзката от двубоя остава напълно неясно.

Загатнато беше, че битката е прекратена заради бурята, но какво се случва оттук нататък е пълна мистерия.

Неизвестността обаче поражда и още по-голяма интрига. Както се знае, заради тиражирана информация, уж изтекла от сигурен източник, победителят в този сезон е Рълев.

Много зрители гледат “Игрите” с нагласата, че това е неоспорим факт.

Всъщност има доста основания да се смята, че това е само слух.

Името на победителя в “Игри на волята” тази година беше пуснато заедно с други “факти”, които се оказаха просто неверни.

Все пак много фенове на предаването са убедени, че Рълев ще надвие Мишо, това показва прегледа на многобройните коментари в страницата на предаването във Фейсбук.

“Щом Рълев печели сезона и 100 000 лева, значи той побеждава в тази битка”, това е логиката на повечето хора, взели отношение по въпроса. Други обаче са по-сдържани в прогнозите, най-малкото заради постоянните обрати, които правят сценаристите на “Игрите”.

Вариантите са няколко – Рълев побеждава, Мишо си тръгва; Мишо излиза победител, а Рълев си тръгва и слухът, че той е шампионът се разбиват на пух и прах; и двамата остават в играта, защо битката остава недовършена; битката е довършена, посочен е победител, но елиминация няма.

Истината е, че на практика никой не може да каже със сигурност какъв ще е изходът от непредвидената ситуация, разиграла се най-вероятно през август на плажовете, където се снима предаването. Наред с всички промени в регламента, това гарантира запазването на интригата.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!