fbpx
БГ звезди

кадри bTV, Инстаграм/Зара Лазарова, Деси Стоянова

Нова екранна партньорка се появи до Петър Дочев в “Преди обед” по bTV.

Звездата и доайен на предаването Деси Стоянова в момента отсъства от ефир.

Официалното обяснение е, че болна, но е възможно зад паузата като водещ да има и нещо по-сериозно.

В последно време около Деси се завъртяха слухове за проблеми в брака, които за момента са опровергани.

За всички обаче е ясно, че за нея воденето на предаването изобщо не е същото без напусналия Сашо Кадиев.

Между нея и “новакът” Дочев няма никаква химия, може би и заради разликата в поколенията.

Като се има предвид, че в други предавания на bTV вече имаше “подмладяване”, може би в момента се пробва по-радикална промяна. Не е тайна, че Деси Стоянова има вече доста ангажименти извън телевизията.

 

На нейно място като водеща се прояви Зара Лазарова. Тя вече е част от екипа на “Преди обед” и прави добро впечатление с материалите на потребителски теми. Впечатлението от първия ѝ опит да “влезе в обувките” на Деси Стоянова се оказа малко противоречив.

Първото ѝ включване трябваше да изненадващо и нестандартно. Зара се появи в кадър прегърнала дърво в парка. Тя обаче оплеска цялото изпълнение, като обърка дендротерапия – сваляне на стреса чрез контакт с дървета, с дендрофобия, което е точно обратното, ирационален страх от стволовете и клоните им.

Лазарова и Дочев обаче показаха приятен синхрон като двойка водещи. Зара изправи екипа на предаването на нокти с още една дума – гъзнисвам. “Не се смейте, тази дума я има речника на българския език и значи да правиш нещата отзад напред”, защити се водещата.

За съжаление, изразът беше казан само час и нещо, след като Ваня Григорова “бомбардира” ефира на bTV с други неприлични думи. Вероятно доста зрители са сменили окончателно канала, особено ако наоколо има деца.

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

БТВ
Млад ортопед прави страхотна игра в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ прави ортопед от Пловдивската болница „Свети Георги“. Става дума за д-р Георги Минев от Плевен. Той показа завидни познания по разнообразни теми. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и нататък в играта. Шестият бе „Къде живее близо …

error: Content is protected !!