fbpx

Нургюл Салимова се появи в Турция и я заляха със злобни коментари

БГ звезди

снимки Фейсбук/Нургюл Салимова: Нургюл Салимова се появи в Турция и я заляха със злобни коментари

Младата шахматна звезда на България Нургюл Салимова пусна нова снимка в социалните мрежи и отново очарова почитателите си чара си.

Кадърът е от красиво място в Истанбул, което явно е любимо за нея, защото тя публикувала и друг път кадри от него.

За съжаление, всяка снимка на Нургюл от чужбина, и особено от Турция, предизвика поредната вълна спекулации, че тя може да се състезава за друга страна, а не за Родината си.

Многократно Нургюл е отговаряла на въпросите по този повод и винаги е казвала едно и също – винаги ще защитава честта на българското знаме и няма да се състезава нито за Турция, нито за Азербайджан, каквито предположения се правят.

Независимо от това, първият коментар на снимката ѝ във Фейсбук е на практика повторение на същия въпрос.

“Задавате ли си го този въпрос всеки път, когато съм в чужбина?”, така отговори Салимова този път в коментар под публикацията.

Явно спекулациите я ядосват или най-малкото вече са ѝ твърде досадни.

Авторът на въпроса обаче обяснява, че питането му има основание, защото нейните успехи и класирания разбираемо усилват желанието да бъде привлечена от друга страна.

“Не мисля, че преди това другите държави не са ме искали.

Препоръчвам Ви по-полезни занимания от това да се тревожите за моята кариера. Хубав ден!”, с тези думи Нургюл буквално матира поредния провокатор в социалните мрежи.

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

error: Content is protected !!