fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Хората пищяха, усетихме, че падаме със самолета: Андрей Арнаудов описа ужаса

Продуцентът на “Фермата” Андрей Арнаудов разказа потресаващи неща за полета на Австрийските авиолинии, който не успя да кацне вчера в София заради силен страничен вятър и туроболенции. “Най-страшно е да чуваш писъците на хората. Ние може и нищо да не разбираме, но усетихме, че се случва нещо страшно”, това разказа той в пряко включване от дома си в сутрешния блок на bTV.

“Очевидно имаше силен вятър, самолетът заходи два пъти и имаше силна турболенция, каквато всички сме и изпитвали. Но на третия път, когято заходи, се усети, че нещата са извън контрол, самолетът пропадна и после със силна газ се издигна отново”, това каза Арнаудов пред Златимир Йочев и Мария Цънцарова.

Продуцентът благодари сърдечно на екипажа на самолета, който е проявил хладнокръвие, докато най-сетне кацне в Букурещ. След това той и спътниците му са продължили към България, но категорично отказали да летят, след преживения ужас.

Арнаудов обясни, че в самолета е имало голяма група участници в неговия и на Иван Христов форум “България те иска”, проведен във Виена. Сред тях имало и представители на министерството на икономиката, които организирали извозването.

“Значи може да се каже, че вие сте били с връзки”, заяде се Мария Цънцарова.

“Когато дойде този момент, никой не е с връзки”, отвърна Андрей. “Тези неща ги решава Някой друг, не ние”, коментира той. По негови думи, ужасът в самолета е бил заради силен вятър, който е продължил 20-30 минути, просто пътниците и екипажа на самолета са имали лошия късмет да се опитат да кацнат точно в този момент.

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

error: Content is protected !!