fbpx

Билалов подсказа директно отговора на участник, той се издъни

Блиц Новини

кадри bTV

Поет с китара се провали впечатляващо за участието си в “Стани богат”.

Тома Кашъмов, който по професия е IT специалист, не успя да каже колко са химичните елементи в периодичната система, като едновременно получи подкрепа от приятел в студиото, а пък водещият Михаил Билалов директно му подсказа еднозначно, че броят им е 118.

Тома седна на Стола на богатството доста уверен, като бързо мина през лесните въпроси. На следващото ниво той показа и добри познания по българската поезия, като не се затрудни да посочи истинското име на Христо Смирненски. Играта му продължи с доста успешна помощ от приятелка по телефона. Пролича си, че тя ползва интернет търсачка и дори водещият Мишо Билалов се пошегува: “Ей, как ги знаят тези неща…” Въпросът беше за ръгби, така че закачката си беше съвсем на място.

След това обаче се оказа, че Тома има някои сериозни пропуски в знанията си. Наложи се например да ползва жокер 50/50 за да отгатне, че мичманът във флота се равнява на старшина в сухопътните войски. Това обаче си беше напълно излишно, защото всъщност беше стигнал до верния отговор по пътя на изключването.

Голямата драма обаче настъпи, когато се стигна до въпроса за броя на химичните елементи. В него имаше известна закачка, защото броят им е 118 официално от 2016-а, така че бардът нямаше как да ползва знанията си от училище. Той извика на помощ приятеля, с който беше дошъл в студиото, който обаче също не знаеше отговора.

“Ние верните отговори ги сбутваме често накрая”, каза уж наивно Билалов. Вместо D обаче двамата мъже посочиха отговор C, който не беше верният. След издънката, водещият директно си призна, че е подсказал на Тома. Вероятно за него е по-добре, че играчът не се е възползвал от този жест.

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

error: Content is protected !!