fbpx

Снимка с фенка накара Яна Маринова да изпадне в откровение за момичета

БГ звезди

снимки Фейсбук/Яна Маринова: Снимка с фенка накара Яна Маринова да изпадне в откровение за момичета

Актрисата Яна Маринова си остава една от най-обичаните български звезди.

Въпреки че напоследък тя не е толкова активна в телевизията, която може би ѝ носи най-голяма слава, тя продължава да е като магнит за феновете.

Яна няма нищо против това, напротив тя съпреживява срещата с всеки почитател.

Във Фейсбук Маринова пусна една от снимките със своя почитателка, правена това лято във Варна. Заедно с това тя си изля душата за това, колко са ѝ ценни непринудените срещи с млади момичета:

„Благодаря на всички момичета, които ми пишат и споделят историите си с мен!

Момичета, с които понякога се снимаме и разменяме няколко думи, а друг път просто се усмихваме взаимно и отминаваме в забързания ден.

Чета мислите ви, млади дами, мечтите ви, желанието да се посветите на изкуството, сцената, киното и мислено ви казвам:

„Браво! Не се отказвайтe, търсете начин да изразявате себе си, чувствата си, любовта си. Н

е пренебрегвайте вътрешното си усещане, само защото някой няма да ви повярва или ще се подиграе дори

. Ако имате искрена, дори отчайваща нужда да разкажете историята си чрез изкуство – направете го!

Колкото и да е трудно и без да се съобразявате с резултата.

Защото после, когато останем сами със себе си, само моментите на истина ни правят щастливи и пълноценни. По тях ни познават истинските ни приятели и идват в живота ни.

А другите, фалшивите, бягат надалече. А това е прекрасно, нали!“

Наскоро Яна Маринова стана една от знаменитостите, участвали в инициативата „Заедно в час“.

Задно със знаменитости като певицата Керана, тенисистът Григор Димитров, режисьорът Тео Ушев, а също с и бизнесмени и представители на неправителствени организации, Яна стана чест от събитие „Търг на звезди“.

Целта беше да се съберат средства за подпомагане на училища, допълнително обучение на преподаватели и възможност за хората с призвание да вършат работата, която обичат и която ги прави полезни за децата.

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

error: Content is protected !!