fbpx

Сергей взе страха на Петър, Кенан точи ятагана

Блиц Новини

Кадри БТВ: Сергей взе страха на Петър, Кенан точи ятагана

Острието Петър, вечния и непобедим на арената се пропука здраво и с това доказа, че досега е водил за носа всички от отбора си и си е нагласял нещата така, че той да е винаги победител. Това изпъкна при обсъждането кои двама мъже да изберат за дуел от противниковия отбор.

След като изгубиха играта за превъзходство Канатица бяха тези, които да диктуват правилата. Те стратегически избраха точно Петър отново с цел да бъде изгонен от отбора си.

Кенан обяви избора на отбора си:

Единият е Андрей, а другия Пепи шоу!

Освен Цезар, деспот, диктатор, манипулатор имало и Пепи шоу, издигаме се, директно шоу си имам.

С ирония Кенан обрисува Петър и ролята му в отбора си:

По принцип аз дърпам конците задкулисно в нашия отбор. Аз съм кукловода, но не е толкова очевадно. Аз съм Петър на Канатица, само дето харема ми е оскъден. Даже с едната харемджийка се караме често.

Петър пък жестоко се обиди, че го подцениха и го нарекоха „по-малкото зло“ в сравнение с Георги.

Ако върнат играта назад и се замислят, ще разберат, че ситуацията в която те се намират и това да са в губеща роля се дължи на мен.

Отново опита да наложи мнение за хората, които да им бъдат противници на арената.

В моята глава са Кенан и Боби, определи ги Петър и се зае пламенно да налага този избор, но Андрей не си мълчи вече и предложи Сергей и Боби.

Учудващо за всички бе големия страх, който изпитва от Сергей и опита по всякакъв начин да не се бие срещу него.

Серго реже, кове и цепи като змей и веднага го прехвърли на Андрей и веднага след като той се съгласи да го поеме Пепи отново надигна гребена.

Ако ти поемеш Сергей тогава аз съм за този вариант, но когато кажат битките, тогава ще се преценим кой къде се чувства най-сигурен.

Несигурни времена настанаха за стратега Петър и ще се наложи да се бори за наградата сам, без подкрепата на дамите от отбора си.

Блиц Новини
Огромен гаф при въпрос за 3000 лева в „Стани богат“

Кадри: бТВ Рентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в „Стани богат“, но последния въпрос, който му бе зададен от Ники Кънчев поради много дискусии. За 2000 лева Павел бе попитан: „Коя легенда на Формула 1 създава нискотарифна самолетна компания, докато е действащ пилот“? – Михаел Шумахер, Аертон Сена, Ники …

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

error: Content is protected !!