fbpx

Геро отиде в БТВ

Блиц Новини

Кадри БТВ и снимки инстаграм: Геро отиде в БТВ

Герасим Георгиев-Геро изненадващо за много зрители се появи като гост в предаването на Николаос Цитиридис, което както знаем се излъчва в конкурентна телевизия.

Досега актьорът е бил верен на Халваджиян и най-вече на Димитър Рачков, с който са партньори в „С Рачков всичко е възможно“.

Тръгнаха слухове обаче, че Геро е имал сериозен скандал с Димитър Рачков зад кулисите на неговото шоу и това, че се появи при Цитиридис в БТВ за някои потвърждава този слух.

Чух, че сте платили на конкуренцията да дойда при вас, но не сте имали достатъчно пари, щото Митко щеше да е тук иначе, коментира Геро появяването си в шоуто на конкуренцията.

Ако Рачков беше тук, ти нямаше да си, при въпрос на Геро дали Цитиридис няма да го изненада с появата на дългогодишния му партньор на сцената.

Геро обясни, че с Димитър Рачков са дългодишни приятели и слухове не могат да ги сринат.

Митака е като машина, хващаш се за него и той като локомотив те изстрелва напред, каза той.

След гостуването на Геро в шоуто на Цитиридис започна упорито да се говори, че го ухажват за постоянна работа при тях.

Това че двамата са се скарали е добре дошло за конкуренцията.

Много пъти слуховете са разделяли актьорите, както близки до Димитър Рачков, така и Краси Радков, който пък е в една съвсем друга телевизия, но остана верен на работодателя си.

Заразителният смях и страхотното чувство за хумор са нещата, които му отварят вратите навсякъде, а не интриги и сплетни зад гърба на колегите му.

Геро е човек, когато го гледам и слушам не мога да не се разсмея! 😅

Геро е великан, уникален сам по себе си. Даже мога да кажа най-добрия български актьор в момента !

Ето това виждат в него и зрителите – човек, който винаги може да ти вдигне настроението, въпреки всичко.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!