fbpx

Флирт и разочарование: Дара си хареса много италианеца Франческо, но уви

Блиц Новини

кадри bTВ: Флирт и разочарование: Дара си хареса много италианеца Франческо, но уви

Кастингите на тъмно в “Гласът на България” приключиха, а треньорите окончателно избраха своите отбори. За последното се наложи те да разочароват някои от участниците, на които вече бяха казали да. Задачата се оказа доста трудна, особено от емоционална гледна точка, защото и четиримата от журито трябваше да пренебрегнат своите пристрастия и лични симпатии.

Ярък пример, че това е сложна работа, беше Дара. Буквално минути преди финалното пресяване, зрителите видяха флирт като по книга между нея и един от кандидатите за певческа слава – италианецът Фрначеско.

Дара единствена се обърна със стола по време на изпълнението му, омаяна от неговия тембър. След това тя много ентусиазирана взе да го подкрепя. След като Мария Илиева също видя певеца след края на песента, веднага ѝ стана ясно защо.

Хубавият италианец пък веднага омая и двете треньорки с комплименти, макар и да общуваше с тях с преводач. Той моментално очарова Дара, като ѝ каза, че прилича на истинска италианка.

След това Франческо обаче подчерта, че колкото и да са хубави италианките, жените от Източна Европа и в частност България са “мама миа”.

Уви, колкото и да хареса италианеца, амбицията на Дара да спечели треньорската битка надделя, и тя го прати да си ходи заедно с останалите финално отпаднали от отбора ѝ. За зрителите остана разочарованието, че няма да видят развитието на очевидния флирт на участника и треньорката му.

БТВ
Журналист обра овациите в „Стани богат“

Кадри: БТВ На много силна игра станаха свидетели почитателите на „Стани богат“ тази вечер. Срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и …

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

error: Content is protected !!