fbpx

Боби Турбото: Имам вила в Царичина, видях извънземни

БГ звезди

кадри Нови телевизия, bTV: Боби Турбото: Имам вила в Царичина, видях извънземни

Актьорът Борислав Захариев се похвали по Нова телевизия, че след дълги години безплодни усилия за успех на театралната сцена, талантът му най-сетне е оценен.

Той най-сетне получава главна роля и то в много популярна класическа комедия.

Става въпрос за „Слуга на двама господари“ от Карло Голдони, но във по-модерната версия на Ричард Бийн.

Постановката в Сатиричния театър на знаменитата комедия е под режисурата на Андрей Аврамов.

„Първа главна роля в театъра!“, това подчерта с гордост Захариев, който относително скоро се оплака, че повече от 15 години театралната му кариера е вървяла трудно и никой не го е вземал на сериозно.

Причина за това е старият, но все още доста добре съхранен спомен за Боби Турбото.

Знаменития скандален персонаж донесе огромна популярност на Захариев, но за съжаление съсипа изгледите му да получава по-дълбоки и по-сериозни роли.

Веднага след като се похвали, че вече е поел пътя на артист със сериозно репутация, Боби Трубото някак естествено напомни за себе си и глупостите заваляха ефира на „На кафе“  и Гала.

Повод беше въпрос на репортерка дали вярва в извънземните.

Боби веднага спретна един монолог, достоен за най-силните години на Турбото  в „Сблъсък“:

„Аз имам вила на Царичина, там съм виждал много пъти.

Идвали са, пили сме по ракия, говорили сме си.

Аз от там – така… Най-вече за шахмат си говорим, за плуване. Говорим си политика, те са изключително недоволни от нашите политици“, обясни набързо вече сериозният актьор Борислав Захариев.

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

error: Content is protected !!