fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Тотален обрат с Виолета в “Игри на волята”, Ралица я величае

Невероятно представяне на арената в “Игри на волята” върна репутацията на Виолета в очите на зрителите. До момента тя беше подложена на водопад от критики, че се занима единствено с интриги, които разцепват всяко племе, в което попадне.

В началото на новата седмица именно Виолета обедини Гладиаторите за да спечелят престой и храна в Резиденцията. В личен план тя показа, че е силна почти колкото най-силната жена в сезона – Оряшкова, освен това е по-съобразителна и бърза от нея.

Проявената сила и воля тотално преобърна мнението на зрителите за търговката на имоти от Флорида. В социалните мрежи се разрази истински дебат за това дали Виолета е герой или злодей:

 

Безспорно за промяната в настроението на зрителите имат и думите, които каза водещата Ралица Паскалева след драматичната победа:

“Виолета, няма думи да опищат твоето представяне днес. Беше блестяща… Слаба е тази дума, беше фантастична!”

“Карахме го на злоба и на адреналин, защото нищо друго не ни остана”, отвърна искрено Виолета, която отказа да приеме заслугата за победата и подчерта, че успехът е отборен.

По-рано в епизода тя направи интересно признание, като каза, че се чувства повече у дома в САЩ, отколкото в България. “По-голямата част от съзнателния ми живот е минал там”, обясни Виолета.

“Всеки си има корен, всеки е като едно дърво. Понякога обаче могат да те извадят и да те посадят на друго място. Въпросът е какво дърво си, вероятно”, коментира новата любимка на зрителите на “Игри на волята”.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!