fbpx

Съдбовен момент във Фермата: Отварят плик №8

Блиц Новини

Кадри БТВ: Съдбовен момент във Фермата: Отварят плик №8

Настъпва съдбовен обрат в стопанството на „Фермата“. Дойде моментът да се отвори плик №8 и това ще е може би голяма изненада за участниците и от двата отбора.

При предишното отваряне на пликове продукцията вкара в игра трима нови членове и сега може само да се гадае какво са намислили.

Едно е сигурно, че всичко това е свързано с броя пендари, които всеки отбор печели и от последната битка на арената отбора на Канатица изпревари за първи път Елбетица.

Водещите Иван и Андрей многократно напомнят важността на тези пендари и сега може би ще видим каква роля играят в състезанието.

Един плик с една осмица стои и ги чака някъде там във Фермата и те се питат:

„Какво ли пише в него?“

Още в самото начало отборите получиха 4 плика – №4, №8, №11 и един, на който не пише нищо.

Досега поне участниците разбраха едно – пликовете носят промяна на правилата и то съдбовна и за двата отбора.

Каква е изненадата този път съвсем скоро ще разберем.

Любопитството сред зрителите е не по-малко от тава на участниците и започна едно гадаене за съдържанието на писмото, което очаква фермерите.

Според мен ще е нещо друго и няма да разтурят отборите понеже така се губи смисъла от пендарите и кой повече ще има към този момент.

Все пак казаха, че тези пендари ще играят важна роля за финала, а как ще стане това при положение, че са отборно спечелили си нямам на идея.

Съмнявам се и да държат до края на отбори и все някога ще трябва да ги обединят като намалят драстично.

В момента са 17 човека и според мен ще разтурят отборите като останат общо 10-12 в зависимост кой колко като бройка ще са по отборите.

Ако от утре няма отбори, ще има да си гризат ноктите от яд и Ния, и Емилия, и двамата мъже от Елбетица (Петър не го броя за такъв).

Не знам друг извод, но по-добрите като отбор и в чисто човешки план, рано или късно побеждават.

Абсолютно заслужено водачество за Канатица.

А Петър, така или иначе, няма да спечели. Освен жажда за контрол и власт, при него други емоции няма.

Жоро може да забрави за Валерия. Предателство трудно се прощава.

Особено в този случай.

П.П. Ния и Емилия също си проиграха шансовете да покажат характер.
Фермата се печели от хора с характер, а не от неспособни на лично мнение хора.

USA news
Alla Pugacheva is now Israeli

Frame Telegram Israel’s ambassador to Russia, Simon Halperin, said that Alla Pugacheva had successfully integrated into the country. In an interview with TASS, she also added that she considers the most successful singer in the USSR and Russia to be an Israeli citizen, as well as other emigrants from Russia. …

Блиц Новини
Гала ще става баба, Мари очаква първа рожба

Снимки социални мрежи Дъщерята на Гала – Мари, е в очакване на първото си дете. Бъдещата майка сподели щастливото събитие в социалните мрежи. „Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаци”, написа Мари, дни след Великден. „Това е най-хубавата новина, която съм чувала от времето, в което …

Блиц Новини
Кой да знае? отново стартира

Кадри БТВ Следващата седмица приключват всички риалити формати, които гледахме всяка вечер вече три месеца. Ще научим кои са победители в Хелс китчън, дамата на сърцето на Алек в „Ергенът“ и най-добрият имитатор от „Като две капки вода“. Затова и от БТВ съобщиха, че връщат на екран едно забавно предаване, …

error: Content is protected !!