fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, Pixabay: Крум полудя в „Игри на волята“

Капитанът на племето на Гладиаторите Крум е на път да се превърне в следващия най-обсъждан участник играч в „Игри на волята“.

Според някои той може да задмине Гатьо по просташки изцепки в ефир.

Крум наистина даде заявка за това с описанието на радостното чувство, което изпитва след победата срещу Мартин от Старейшините в капитанската битка:

„Чувството е просто все едно съм се изкачил на Айфеловата кула и съм изпсувам всички тия французи, които са под мен…“

Очевидно продуцентите на „Игри на волята“ са на мнение, че репликата не само е допустима, но е и достойна да се пусне в ключов момент на интригата в предаването в националния ефир на Нова телевизия.

Те и без това не спестяват на зрителите абсурдните нервни сривове на Крум по време на игрите.

А те са толкова чести, че понякога изглежда, че освен лекар, Димо и Ралица трябва да викат и психиатър на терен.

Какво точно са му криви французите на 25-годишния футболен съдия от Куклен, че толкова ги мрази, можем само да гадаем. Но думите му нямаше как да останат без реакция:

„Това и Алеко Константинов нямаше да го измисли…“

„Типичен Бай Ганьо!“

„Странно чувство за удовлетвореност…“

Много зрители вече виждат Крум като антигерой в предаването. По обиди и нападки той отстъпва само на митичната Виолета, която пък също се връща в играта, при това точно в при него, в племето на Гладиаторите.

Феновете на Крум не са никак малко

Крум си навлече гнева на аудиторията затова, че раздели братята Радо и Мишо при разграбването на Амазонките.

Така той вероятно отслаби отбора, но запази коалицията си в него.

Най-много дразнят обаче неговите изблици на гняв при загуба или нежелан обрат в битките. При последната такава той се нахвърли много агресивно на декора на арената. Кой знае защо, уж много стриктните в регламента продуценти на „Игрите“ даже не му направиха забележка.

Напротив, те само „трупат имидж“ на гърба на Крум. Той обаче има и своите не само верни, но и обективни фенове:

„Заслужена победа на Крум. Може да и има и някои негативни качества, но е издръжлив, целеустремен, следва си целите и принципите, не се влияе какво ще кажат другите. Тук отново доказа, че е пич. Добър играч, определено.“

„Много добър играч! За личните му мотиви не мога да говоря…сценаристите доста неща не дават като кадри.

Следва стратегия някаква и той, сега ще го възвеличават, тези които говориха против него, същото стана и с Гатьо!

Негативи има, кой ли няма…“

 

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!