fbpx

Василковски втрещи Марина Цекова с вида си, каза кога идва студът

Блиц Новини

Кадър Нова: Василковски втрещи Марина Цекова с вида си, каза кога идва студът

Сутрешна радост за дамите предоставиха от Нова телевизия.

Синоптик по бански завзе екрана и обясни за края на топлото време.

Ники Василковски се появи по бански от морския бряг, като така отбеляза последния топъл ден от тази година.

Марина Цекова остана изумена от вида му.

С появата си той задмина дори така обсъжданата Натали Трифонова с нейните възкъси поли и дълги крака.

Така треперейки Ники Василковски обяви, че температурите рязко падат вечерта и се очаква студен и бурен вятър особено в района на Сливен.

На един от най-хубавите морски плажове сме само аз, два гларуса, три врабчета и една костенурка, която се чуди какво правят тия всички идиоти тук на плажа.

Днес се очертава един от последните дни, в които можем малко по-късно да си направим плаж. Ако си мислите, че не ми е студено не е така, обаче водата е около 20 градуса и е много по-топло в нея, отколкото на брега.

С преминаването на студен атмосферен фронт обаче, в края на деня ще започне захлаждане и промяна в обстановката.

Ще се увеличи облачността в Северозапада с тенденция до полунощ да превали краткотрайно. Вятърът ще се усили и се очаква да е с мощни студени пориви, които през нощта и в понеделник ще достигнат 80-90 км/ч в Източна България по южните склонове на Стара планина.

В понеделник времето ще е с усещане за истинска прохладна есен. Дневните температури няма да надвишават 15-20 градуса. Ще е ветровито. Валежите ще преминат през нощта и още преди обяд ще са спрели почти навсякъде. Облаците ще се разкъсат и в западната половина на страната ще се показва слънцето.

Това захлаждане синоптикът обеща да е временно и в края на следващата седмица отново на места ще достигнат до около 30 градуса.

Нищо чудно да се появи отново на морския бряг, този път с питие в ръка и под плажен чадър.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!