fbpx

С кой е Емануела? Излязоха кадри с Румен Радев и Мартин Елвиса от Игри на волята

БГ звезди

Кадри Нова телевизия, YouTube/Емануела, Инстаграм/Елвисарата, vbox7/“Телеграф“: С кой е Емануела? Излязоха кадри с Румен Радев и Мартин Елвиса от Игри на волята

Манията по „Игри на волята“ разлюля и поп фолк средите с една голяма клюка, за която никой не може да каже със сигурност истина ли е, или не.

Мълвата, която вече се разнася не само по социалните мрежи, а и от медиите е, че Марто Елвиса и чалга идола Емануела са възстановили старите си страстни отношения.

За основа на всички спекулации по темата е видео, на което се вижда руса жена, приличаща доста по прическа и осанка на Емануела, в обятията на лидера на племето на Старейшините.

Това се случва в доста шумна дискотека и двамата могат да си говорят само много близо един до друг.

Но като се загледаме къде е ръката на Елвиса, ясно е, че отношенията не се свеждат само до приказки между двамата.

Дали мъжеството, което Мартин показва в „Игрите“ от един момент на сетне, не е разтопил сърцето на Емануела?

Не се знае, но поне официално сдобряване между тя няма. Двамата имат много страстна и изпълнени с обрати връзка цели 6 години, приключила точно в края на миналата година.

Не сме се събрали с Мартин, това е официалната версия на певицата

Пред „Телеграф“ певицата твърди, че клипчето е старо, а някой се е опитал да създаде изкуствена интрига, като е пуснал за фон новото ѝпарче, излязло преди две седмици.

Мартин пък не коментира нищо по темата. Кой знае защо никой не го търси за мнение.

Той обаче пуска снимки от купони с други герои от „Игри на волята“. По-точно с Момчил и Рълев, ярки представители на противниковите племена.

Друга интересна връзка между Емануела и „Игри на волята“ обаче не дава мира на търсачите на интриги.

А това е факта, че предпоследното видео на певицата, излязло през лятото включва друга звезда от предаването – Румен Радев.

Случайност или опит на Емануела да провокира Елвиса, като се усуче около конкурента му?

В този случай никой не може да твърди нищо със сигурност.

Блиц Новини
Магдалена: Не знаех къде се намирам!

Кадри БТВ Вече няколко дни най-обсъжданата тема в държавата е, как Алек Младенов заряза две дами на финала на „Ергенът“ и то чрез видеообръщение. Много хора се възмутиха от постъпката му, а най-потърпевши от това са двете дами Магдалена и Надежда. По никакъв начин не са очаквали точно този развой …

Блиц Новини
Според зрителите Софи и Тишо са победители в „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Още един сезон на романтичното риалити „Един за друг“ отиде в историята. Три месеца двойките участваха в какви ли не предизвикателства, но най-корави излязоха Михаела и Венци, които грабнаха голямата награда след оспорвана битка на финала. София и Тихомир и Елизабет и Йордан имаха абсолютно същите шансове …

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

error: Content is protected !!