fbpx

Измамата на баба Дешка и Иван и Андрей лъсна пред цяла България по БТВ

Блиц Новини

Кадри БТВ: Измамата на баба Дешка и Иван и Андрей лъсна пред цяла България

Побутването на отбор „Елбетица“ от продукцията започва да става очевадно.

Това изобщо не е по правилата и граничи с измама, категорични са зрителите.

Те дори намесиха в схемата баба Дешка.

За пореден път, макар и изгубили битка те получиха привилегии и награда хапване, макар тяхната част от Фермата да пращи от храна и непрекъснато някой похапва – закуска, обяд, междинни хранения, глезотийки.

Елбетица, вие загубихте, но има все пак една утешителна награда за вас. Само затова, че сте в рая печелите следобедна закуска.

Каква ще е твоята следобедна закуска Кенан, някак подигравателно попита Андрей и на отговора на отбора, че нямат нищо за ядене водещия ги утеши:

Нищо, важното е, че се върна вашия отборен дух, така че се стягайте.

Ден преди това по време на оценките на фермерски пазар Андрей превъзнесе произведенията на Елбетица и не само той.

Баба Дешка от самото начало им симпатизира и това се видя в единствената седмица, в която Канатица се добраха до така наречения „Рай“.

Много са примерите, подсказване на играчи по време на игрите също, но всичко това се забелязва от зрителите.

И пак храна за Елбетица, при положение, че са изгубили…Петре, какво стана, от голямото подслушване, накрая паднахте

„С малки затруднения“? С „добра стратегия“?

И после били безпристрастни…

Иван и Андрей за пореден път показаха пристрастията си към Елбетица.

Тези двамата Иван и Андрей няма ли да спрат да си демонстрират симпатиите към Елбетица… Супер непрофесионално и супер дразнещо е.

Много пристрастие от страна на водещите към единия отбор.😡

Много бутане и ласкателства за Елбетица…

От самото начало при подбора на отборите има тяхна намеса, за да се получи по-голяма разделителна линия между участниците, като едните изглеждат като зловещ експеримент, който цели да се види докъде може да издържи човешкия дух. Добре, че поне в Ада завариха вече плододаващи растения, да има какво да скъсат, не тепърва да ги чакат да пораснат.

Обяснението нееднократно на водещите е, че по този начин стимулират участниците да бъдат креативни и да се борят за благата си.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!