fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Ах и ох по БТВ: Пепи Бакърджиев докара Цънцарова до екстаз

Лека-полека за месец Мария Цанцарова  започна да свиква с екипа в сутрешния блок на bTV. С всяко предаване тя става все по-уверена, спокойна и естествена. Колегите пък ѝ помагат кой с каквото може, за да се чувства по-добре и да се отпусне.

В първото предаване на седмицата спортният журналист Пепи Бакърджиев „вдигна топката“ на Цънцарова.

Той й предостави възможността да представи два много положителни сюжета от вечното футболно дерби между Левски и ЦСКА.

Първият беше на фен, който върви в края на колоната фенове на Левски с кашон и събира всички боклуци, което сините остават след себе си.

Виждали сме японските запалянковци да го правят по стадионите, но аз такова нещо у нас не бях виждал, заяви спортният журналист.

Той добави, че видял и как се събира червената агитка и впечатленията са му същите – на мястото е боло чисто и подредено. Бакърджиев показа и още няколко снимки, на които се виждат как чужденците в Левски и ЦСКА съвсем приятелски си говорят след края на срещата.

Преди 10-15 години това нещо беше невъзможно, категоричен беше спортният журналист.

Водещата Мария Цънцарова пък буквално започна да ръкопляска на колегата си.

Тя заяви, че той е уловил и направил най-важния репортаж от този мач. Той се слави с батални сцени и вандализъм по софийските улици.

Злати Йочев и останалите от екипа оставиха изцяло тази положителна новина за Цанцарова. Един от основните ѝ недостатъци е, че зрителите я познават като остър и нападателен интервюиращ. Това буди нервни и отрицателни реакции срещу Мария Цънцарова още щом се появи в кадър, а подобни трогателни сюжети смекчават имиджа ѝ в ефир.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!