fbpx

Варненец показа тъжната истина: Ще усвоят милиони за пешеходен ринг на Шишковата и ще се превърне в кочина като тази!

Проектът за 1,5 милиона лева на Шишковата градинка започва все повече да буни Варна.

Мнозина го определят като безумен не само като цена, но и като вреди за варненци.

Центърът ще бъде тотално блокиран.

Вече има идея да се иска ясен отчет от кмета Портних за всяка стотинка от проекта и ако това не се случи да му се иска оставката.

Ето какво показа нашия читател Пламен Петров. Той дава пример с една друга улица точно до щаба на ГЕРБ – „8-и ноември“, която бе превърната в пешеходна преди няколко години.

В момента тя е в окаяно състояние и съвсем не е сред любимите на варненци.

„Безстопанственост и безхаберие, а искате и нов пешеходен ринг до Шишковата градинка“. Това  пише до „Петел“ Пламен Петров, който изпрати и много снимки.

„Така ли ще бъде поддържан и той? Настоящия тъне в мръсотия несветещи и липсващи улични лампи, счупена пейка, обрасли тротоари дръвчета. Пешеходна алея, градинки, дори пред Музея за история на Варна, препълнени кошчета с боклук, мръсни плочи, криви колчета и липсващи декоративни топки по тротоарите, безсмислена и неизползвана напоителна система“, посочва още Петров.

„Важното е, че средствата са усвоени“, добавя той.

Според него е задължително поне за празника на Варна да се придаде доър вид на района.

„Вярно, за вандалщината и мръсотията носим вина отговорност ние, но едно видео наблюдение би свършило работа или застраховка на съораженията, колчета, топки и улично осветление“, порпълва още Петър Петров.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!