fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Отваряме очите на България за най-подлата схема в „Игри на волята“: Гатьо си изля сърцето

В началото на новия сезон на „Игри на волята“ изглеждаше сигурно, че хората, които влизат в надпреварата по двойки – родители и деца, братя и сестри или влюбени, ще получат много сериозно предимство от останалите.

Статистиката обаче показва друго.

Напротив, да си с някого в риалитито с някого не носи успех, а само повече проблеми.

Нека бъдем конкретни – до момента от „Игрите“ са отпаднали петима.

Двама от тях са индивидуални играчи, останалите трима са част от двойки.

Нещо повече, от всичките тандеми, разделени в началото, само два са събрали отново. Това сякаш по-скоро им пречи, отколкото да им помага.

Ярък пример са братя Василеви, които така се оплетоха в сметки как да стигнат заедно на финал, че Васил е вече аут. Момчил е психически травмиран от това.

Играта на Виолета и Денислава, в която Старейшините изпаднаха до Дивата река пък показа, че дъщерята най-малко има проблем да нареди майка си, когато последната се издъни.

Румен Радев е на ръба на нервния срив, че все още не е при любимата си амазонка Мудева. Тя също не дава 100%, защото постоянно мисли за него.

Вальо остави петно върху репутацията на дъщеря си с неадекватното си поведение и дори да влезе в същинската игра, много е вероятно бързо да бъде отлъчена.

Желанието на Дунев да прибере дъщеря си при себе си пък го кара да взема доста заблудени стратегически решения.

Много е вероятно пък, ако братята на Радо и Рълев се присъединят към тях в Гладиаторите, колективния дух, който води племето към победи в момента, да се наруши много сериозно.

Гатьо призна, че е крайно объркан: То накрая и кон може да вкарат!

Така ще излезе, че нарицателният Гатьо ще излезе прав, като от самото начало протестира срещу двойките. В характерния си стил, той призна, че вече мисли само за препятствията, не какви обрати могат да измислят от продукцията.

 

„Това е сезон пет, всичко е възможно. Постоянно някой нов влиза, могат да те отвлекат, пленят. Може и кон да вкарат!“, така обясни той объркването си от промяната в правилата в движение.

Всъщност, колкото ужасна и неестествена да изглежда идеята за двойки в една крайно индивидуална надпревара, продуцентите на „Игри на волята“ потриват доволно ръце, че им е хрумнала.

Така е сигурно, че ще гледаме още много истински драми сред участниците до самия край.

А това означава само едно – че са успели да внесат разнообразие във формат, в който най-голямата опасност е всичко да е като в предния сезон.

Нова тв
Скандал след финала на „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Със скандал е съпроводен финала на най-романтичното риалити „Един за друг“. Победата отиде у семейството от Перник – Михаела и Венци. Двойката, която е заедно от 7 години, спечели над 80 бона от тв формата. Конкурентни двойки бяха Тишо и Софи и Елизабет и Йордан. Всички бяха …

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

error: Content is protected !!