fbpx

Влюбената Биляна Гавазова изуми България без грим, остави бизнеса на Стоичков

Блиц Новини

кадри: Фейсбук/Биляна Гавазова, YouTube/Кауфланд

Веригата Кауфланд направи два големи удара на рекламния пазар тази година.

Първо привлече бившата звезда на bTV Биляна Гавазова за свое лице, а след това и най-известният българин – футболната легенда Христо Стоичков.

След като такива любимци на народа рекламират марката, няма как доверието в нея да не расте.

Все така усърдно и подробно показваща качеството на продуктите във веригата, Гавазова реши, че е време да покаже истинското си лице.

И то буквално.

42-годишната легенда на БТВ пусна във Фейсбук снимка, на която е щастлива, естествена и без абсолютно никакъв грим.

Според мнозина така Биляна е още по-чаровна.

Спокойствието и топлината, която блика от нея е напълно разбираема.

На кадъра Гавазова е с мъжа си Тодор Христов, а снимката е поздрав за рождения му ден.

По всичко личи колко е влюбена Биляна Гавазова в половинката си.

„В тази прегръдка съм най-сигурна, не ме пускай никога. Бъди здрав! Другото ще го измислим заедно“, написа Биляна. А феновете ѝ тотално се разтопиха, като научиха, че кадъра е уловен от сина им Алек.

Стоичков се отплаща на веригата за трансферния удар

В това време пък Христо Стоичков показва все по-голямо обвързване с марката.

След като дори собствената му внучка Миа беше включена в кампанията преди първия учебен ден, сега Камата се раздвои, разтрои и даже разчетвори за новия клип на веригата.

Все по-уверен в ролята си на актьор, любимият дядо на България вече кове репликите в клиповете като истински професионалист.

Междувременно продължават спекулациите за това, колко е взел Стоичков, за да е лице на търговската верига.

Засега това е изключително добре пазена тайна и действителната сума може никога да не стане ясна, защото вероятно е огромна.

По същия начин беше скрито и колко пари е коствало на продуцентите Иван и Андрей миналата година да вкарат футболната легенда за малко във „Фермата“.

Те дори се опитаха да убедят зрителите, че Стоичков се е съгласил да участва едва ли не без пари, което звучи доста неубедително.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!