fbpx

България научи истината за Карбовски и Милена от неговата уста: Влюбен бях, биха ме заради теб

БГ звезди

кадри YouTube/Мартин Карбовски, maidenfen: България научи истината за Карбовски и Милена от неговата уста: Влюбен бях, биха ме заради теб

Мартин Карбовски се включи в кампанията в подкрепа на певицата Милена във връзка със съдебната битка.

Срещу нея е заведено дело за обида на сексуална основа и то вече е стегнало до Върховния административен съд.

Журналистът пусна в YouTube пространно интервю с изпълнителката на „Не’ам нерви“, в което освен всичко друго направи и много емоционално признание.

„Аз бях влюбен в теб! Милена Славова, обичам те завинаги, копеле! Ти си жестока!“, заяви в един момент от разговора Карбовски гледайки Милена в очите.

„Много ме разцепи с този анонс“, призна певицата.

Той разказа, че бил бит от милиционери през 1988 година.

„Аз им показвах разни неща и им пеех „Ала-бала“, разказа с вълнение журналистът. Той така се увлече в спомените си, че заразказва, както тогава бил „не камо комсомолец, а и ЗКПЧ“.

След секунда Карбовски се усети, че излъгал, и че не е бил ЗКПЧ (заместник-командир по политическата част в социалистическата част), а отговорник по културно-масовата дейност в училище.

„И вие бяхте тези, които трябваше да заклеймяваме.

Вие бяхте гадните пънкари, които рушат социализма. Като чух обаче колко живо, смело и ужасно весело е това, което ти правиш, си казах: „Е… съм ги в комунистите!“, така завърши изповедта си Мартин Карбовски.

Милена рискува да я съдят пак

Милена нямаше видима реакция на емоциите на журналиста. Тя обаче рискува да си навлече ново дело, вероятно за клевета, като каза, че не друг, а Евгени Минчев й казал, че хората, които я съдят употребяват специфични неща.

„Не са! Но най-голямата др.га е властта, те искат това“, опита се да я изкара от ситуацията Карбовски.

Той освен това яко провокира Милена Славова за руското влияние, като ѝ посочи, че е дошла на интервюто с пръстен с руски двуглав орел.

„В самолета за Америка ми казаха, че е албански. Казвали са ми и че е фашистки“, отвърна певицата и призна, че вече е объркана от някои думи, с които се украсяват различни нападки между хората.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!